17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@cfb_1907 Bize de kimse gelmedi
-
Hani bir sınava girmeden önce sınav yerimizi gidip görürüz ya aynısını bu mülatta yapsak 1 gün önceden gidip ortama alışmak için yabancılasmamak için veya rahat tanıdık atmosfer hissedip sakin kalabilmek için ? Buna müsaade ederlermi?
-
@hero ederler hocam, herkesin gidebileceği bir yer. Kizilaydan, sırtınızı sıhhiye ye doğru dönerek Anıtkabire doğru yürüyün. Atatürk bulvarı üzerinde sağ tarafta göreceksiniz. Durumu anlatın muhtemelen sıkıntı çıkarmazlar.
-
Teşekkür ederim mülakat bey
-
Bu arada bu bahsettiğiniz yer evrakları teslim ettiğimiz yerle aynı yer degilmi? Aynı binanin içindedir sanırim
-
@hero Ben gittim gördüm müsaade ettiler ve bu şekilde sürekli gelip giden bir sürü kişi varmış.
-
............
-
arkadaşlar mülakatlar 1 martta başlamıyormu ?
-
@president06 sırtını yasla sıhhiyedeki heykele yaklaşık 1.000 adım sayarak yolu takip et, sağda kırmızı renkli bir bina, bizde girdik orada mülakata, bina olarak pek bir esprisi yok
-
Maraton başlıyor. Öncelikle yarın gireceklere sonra da diğer adaylara başarılar diliyorum. Şans, nasip her neyse yanımızda olur umarım.
-
Belgeleri verdigimiz bina iste. Belgeleri kendisi vermeyen veya ankarayi bilmeyen adama sıhhiye filan demenin anlami yok. Meclisin ustundeki kavsaktan duz gidecegiz iste. Sihhiye nere bakanlik nere arkadaslar
-
Arkadaşlar yarın baslicak mulakatlarda herkese başarılar dilerim umarım bu zorlu yoldan 100 tane vatanına milletine onun sorumluluğunda hizmet eden Muhammed Fatih Safiturkler cikar
-
Arkadaşlar ben iktisat mezunuyum mülakatta iktisat sorarlar mi kanun bakmaktan ona pek bakamadım da??
-
..............
-
@kadir_karasu yorum yapmamız istenir yani tamamdır teşekkür ederim;)
-
Mülakata giren arkadaşlar!
Durumdan bizleri de haberdar ederseniz seviniriz. -
12345678
-
@hero moralini bozma kardeşim.
-
@hero kardeşim konuşma yaptırmazlar dedi benim çalıştığım kaymakam bey
-
12345678