17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo Aleykümselam kardeşim, buradayız ve hazırız inşallah
-
beklemedeyiz
-
@paretowilfredo aleyküm selam klasik cümle hiçbir şey bilmiyormuş gibiyim
-
Arkadaşlar polis ziyaretleri başlamış biraz önce geldiler görüştüm
-
@hadibakalim neler yaptılar,dediler kardeşim
-
@Jaromi 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim neler yaptılar,dediler kardeşim
Kardeşim geldiler ellerinde bir form var onları sordular. Ne zamandır burada yaşıyorsun, ev sizin mi, meslek, eğitim durumu, askerlik durumu, anne baba ne iş yapar, kaç kardeşsiniz... Bunlardan ibaret, arkalarından baktım komşulara falan bir şey sormadılar.
-
Evet, bugün bizim eve de ziyarette bulunmuşlar. Nerede çalışıyor kaç senedir burdasınız ev sizin mi gibisinden sorular sormuşlar.
-
Lise bilgilerini yazmayanlar icin mail atmis bakanlik. 24 subat saat 12ye kadar gonderin diyorlar. Maillerinize bakin dostlar
-
@hadibakalim benim dış zil calismiyor ne yapsam acaba burada yaşamıyor deyip gitmezler inşallah
-
@selemannn sadece tahminde bulunuyorum, gerekirse telefon ederler bence. Gideceklerini sanmam
-
@cfb_1907 o zaman ben zilin yanına not yapistirayim gelen arasın diye gelirlerse ararlar belki
-
@selemannn 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim benim dış zil calismiyor ne yapsam acaba burada yaşamıyor deyip gitmezler inşallah
Diğer zillerde mi çalışmıyor komşuların ziline basarlar çalışıyorsa.
-
@hadibakalim valla kardeşim binada kiminin çalışıyor kiminin çalışmıyor artık bekleyelim görelim ne olacak
-
Ailecek şehir dışındayız bizi bulamayacaklar. Allah'tan küçük bir yerde yaşıyoruz herkes tanıyor.
-
Mülakatlar 10 martta bitiyor ya arkadaşlar acaba sonuçlar hemen açıklanırmı
-
@hakimim_25 tahminen 13 Mart
-
@president06 bence de 13 mart
-
Sizi de bir heyecan bastımı hayali bile güzel be Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Benden baska evine henuz polis uğramamış var aday var mı ?
-
@cfb_1907 bana da uğramadılar