17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kamikaze kardeş ne takvimi. Bana herhangi birşey gelmedi. Lütfen açıklanmasının..
-
@idareci mülakat takvimi bakanlığın sitesinde hocam
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar. Insallah hayirli neticeler alirsiniz takvimin sonunda.
-
@kamikaze kardeş bunun saati yeri belli değilmiş. Yoksa bize tebligatı gönderecekler..
-
@idareci Hocam yer İçişleri Bakanlığı merkez binası,Kızılay Bakanlıklar Ankara..
Saat konusunda birşey söylenemez. Mülakat gününüzde sabahtan hazır bulunup (sıranız sonlarda ise) gece 22:00'lere dek beklemeyi göze almalısınız.
-
@president06 Ben en son sıradayım ya şansa bak Bol bol bekleyip stres yapacağız o zman
-
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Bende 8 Mart'ta mülakata gireceğim kısmetse. Dünya kadınlar gününde kadınlarımız uğurlu gelir inşallah
-
4 martta girecek olan varmı
-
.................
-
Ben de 4 Mart.
-
@Yakup-cemil bende 4 mart
-
ben de 5 mart
-
@bestof92 +1
-
@paradoks 5 Mart
-
678797967
-
Saat kaçta? Nerede? Hangi yada kaçıncı jüri komitesinin önüne çıkacağımız vs. Bunları nasil ögreneceğiz yani gidipte yanlis yerde beklersem yada yanlis jürinin önüne cıkarsam
-
Kadın adaylara bakarken Kübra lar dikkatimi çekti
-
@hero Bakanlık'ta mülakat tek yerde ve tek komisyon huzurunda yapılmakta, bu yönde bir tereddüdünüz olmasın. Binaya girdiğiniz andan itibaren görevliler sizi yönlendirecektir, bulmasının çok kolay olduğu kanaatindeyim.
-
@batuhan çok teşekkur ederim batuhan bey
-
Değerli kaymakam aday adayı kardeşlerim!
Mülakat sonrası için bir sorum olacak; Kaymakam adaylarının staj dönemlerinde konut sıkıntısı yaşanıyor mu? Yani 1- 2 aylık staj döneminde barınma sorunu nasıl aşıyorlar? Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını alalım.