17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar mülakatta en çok hangi kanunlar soruluyor sıralama yapacak olursak hangi kanunlara daha fazla yogunlasmaliyiz
-
@Kaymakam58. http:// forum .memurlar .net/konu/2060218/1.sayfa burada paylasimlar var. Faydali olabilir bence
-
Mülakata kalan bayan sayısnın az olması üzücü. İsimlere bakarken farkettim Mardin valisi sayın Mustafa Yaman'ın kızıda mülakata kalmış.
-
@burcudml asıl üzücü olan sayısı 30u dahi bulmayan bayan adaylardan maksimum 3 4unun alınacak olması,en iyimser tahmin...
-
Bakanlık mülakat e-maili göndermiş.
-
Tam oturip calismaya baslayim dedim fena bir boğaz ağrisi basladi. İki gundur yataktan cikamiyorum. Antibiyotikte iciyoz ama daha gecmedi. Önerisi olan varmi şu ağrı icin ?
-
Geçmiş olsun
Ada çayını bir bardak kaynar su da 10 dk demle
Ardından gargara yap bir kaç gün
Yeniden doğmuş gibi olursun -
@Berheva tesekkur ederim. Cayı icmycekmiyim sadece gargara mı ?
-
Gargara yap hocam doğal antibiyotik
-
@Berheva tesekkurler kardesim
-
Hayırlı cumalar. İçişleri Bakanlıginin hangi yönetmeliklerine bakmalıyız.
-
Arkadaşlar komisyonda 3 kişi olacak. (Teftiş kurulu başkanı, mahalli idareler genel müdürü, personel genel müdürü.) Komisyon üyelerinin her biri kendi alanını ilgilendiren konulardan soru sorarlar.(personel genel müdürü her seyden sorabilir) . Örneğin teftiş kurulu başkanı dmk daki disiplin cezaları , bu cezayı kimler verir, itiraz mekanizması nasıldır, zamanaşımı süreleri nelerdir veya 4483 sayılı kanundan sorar .Mahalli idareler genel müdürü , özellikle belediye kanunundan sorar.Bu kanundan da dikkat etmeniz gereken belediye gelirleri diye düşünüyorum.Personel genel müdürü konuşma yaptırabilir, bir hastane açılışındasın konuşma yap der , örnğein gider harcırah kanunundan sorar yani havuz geniş orada. Burada tüm sorulara doğru cevap vermek değil mesele , sorulan soruyu bilmediğinizde bilgim yok efendim dersiniz tabi bunu söyleyiş tarzınız bile ezik olmasın,gayet normal yani kimse herşeyi bilemez. Umarım yazdıklarım faydalı olur .Mülakata başarılar
-
Arkadaşlar mulakat tebligatı geldi siramiz ne olursa olsun mulakat gunumuzde 9.30 da bakanlık konferans salonundayiz
-
tebligatı ben de teslim aldım.
-
Eline tebligatı ulaşmayan var mı? Tebligatta mülakat tarihi ve saatinden başka ekstra bir bilgi yoktur herhalde?
-
Arkadaşlar Vali hakkında soruşturma iznini kim verir? Ben İçişleri Bakanı veya Başbakan diye biliyorum. Doğru mudur acaba?
-
@maviadam İçişleri Bakanı verir.
-
@batuhan Başbakanın da yetkisi varmış ama uygulamada oraya gitmez pek diye düşünüyorym, özlük işleriyle İçişleri Bakanlığı ilgilenmekte valilerin
-
@batuhan Teşekkürler
-
Selamın Aleyküm dostlar. Herkes yoğunlaştı anladığım kadarıyla. Sıkı bir sürece girdiniz ama çok da özletmeyin kendinizi. Duacınızız. Allah yar ve yardımcınız olsun.