2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Allah sizdende razı olsun ama peşini bırakmayın bence
-
@sbf12345 uğraşacağım, başkaca bir umudum yok zaten. Bu mesleği bu kadar istemeseydim kalsın diyebilirdim, ama bunu bir türlü kendime kabul ettiremiyorum. Bir de harcadığım onca emeğe üzülüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
-
Yaş haddinin düzeltilmesi veya sınav koşulları ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgisi olan olursa, lütfen burada paylaşın. Belki istediğim bu durum buradaki bir çok arkadaşımızın hoşuna gitmeyebilir, bu arkadaşlara da empati yapmalarını ve yaşadığım bu acıyı anlamalarını rica ederim. İşimi yaparken hep yürürlükteki kanunlarımızı, insan haklarını, kul hakkını ve genel ahlak kurallarını prensip edindim. Gücün, yetkinin cazibesine asla kapılmadım. Hep iyi bir insan olmayı, ülkeye ve topluma bir şeyler katmayı hayal ettim. Hep bununla yaşayacağım. Hepinizin yolu açık olsun...
-
@sbf12345 bence de bir 1 hafta dinlenme iyi gelecektir.
Neticede altyapısı olan buradaki arkadaşlarımız -
@umudunpeşinde sevgili kardeşim ağabeyim. Zor durum. Ne diyem...
-
Birde artık kamu yönetiminde şeffaflık ve hesap verilebilirlik mekanizmasının devreye girmesi gerek mesela ösym içine çok kapanık bir kurum. Sınav yapıyor ne soruları yayımlıyor ne de cevapları. Şeffaflık olmasazsa kurumların kredibilitesi azalır. Bu sadece ösym için değil bütün kurumlar için böyle.yapısal reform şart. 1.ösym yaptığı sınavların sorularını yayımlamalı2.cevapları yayımlamalı 3.sonuçlar açıklandıktan sonra herkesin kitapçığının fotoğrafını çekip ösymdeki şahsi hesabımıza yüklemeli.4.sınav itiraz mekanizmasında ücretleri kaldırmalı.
-
@umudunpeşinde seni anlıyorum benim de 3 senem kaldı. İki durumdan yaşı 40 a çıkarabilirler. Birincisi fetöcüler yüzünden çok kişi mağdur oldu ve yaş sınırına takıldı. İkincisi de kamuda 5 yıl çalışma şartı çıkarılacak diye bir laf dolanıyor ortada,eğer bu gerçekleşirse 40 yaşa çıkarabilirler.
-
Güzel ağabey, dediğiniz gibi zaten yıllardır idarecilik yapmışsınız. Bu şerefe Allah sizi mahzar etmiş. Bırakınız da hayallerinin peşinde olan gençler de bunu tadabilsin.
-
Normalde ben yaş sartina sicak bakan biri oldum hep isin acigi. Ama su son donemde defalarca mualakatlardan elenip fetö namussuz köpekleri yuzunden hayalleri son bulmus kardeslerimiz cok fazla. Kimisi yaşa takildi birakti. Kimisi umudu kesti döndü bu yoldan zaman gecti ya sinira geldi ya da siniri asti. Bu yonden bu donemde yaş koşulunun esnetilmesi taraftariyim. Yarattiklari onlarca magduriyetten sadece birisi bu serefsizlerin. Digerlerinin tazmini ya da telafisi guc de olsa bu noktada bir duzenleme ile bir nebze telafi mumkun. Bu konuda hükümetimizin hassasiyet gostermesini umuyorum.
-
@paretowilfredo bende katılıyorum hocam, belli süreliğine de olsa esnetilmeli
-
Aslında şöyle olsa daha iyi olur mesela 2010 yılında kaymakam olan ve fetoşçuluktan ihraç olan kaç kişi var atıyorum 15 kişi. O sınavda yine en yüksek puan almış mülakattan elenmiş 4 katı adayı tekrar mülakata çağrılmaları daha adil olur.
-
@kadir_karasu Kardeşim bugün başlayayım hafiften diyordum. Üşütmüşüz mideyi nasip olmadı.
-
Bende forumda yeniyim ınşallah bizlerde kazananlar arasında oluruz önümüzdeki sınavda ,herkese başarilar
-
Arkadaşlar, burada sınavda çıkabilecek türde sorular paylaşmanın faydalı olacağını düşünüyorum, sizce nasıl olur ?
-
1982 Anayasası'nın 9. maddesine göre
........... yetkisi, Türk Milleti adına .................... mahkemelerce kullanılır.
-
@faizkoridoru I) Yargı /// II) bağımsız (referandumdan evet çıkarsa 'bağımsız ve tarafsız')
-
1982 Anayasası'nın 'Temel hak ve hürriyetlerin kullanılmasının durdurulması' başlıklı 15.maddesine göre: Savaş, seferberlik, sıkıyönetim veya olağanüstü hallerde, milletlerarası hukuktan doğan yükümlülükler ihlâl edilmemek kaydıyla, durumun gerektirdiği ölçüde temel hak ve hürriyetlerin kullanılması kısmen veya tamamen durdurulabilir veya bunlar için Anayasada öngörülen güvencelere aykırı tedbirler alınabilir. Buna göre kısıtlama hallerinden üçünü yazınız ?
-
1982 Anayasası'nın 23.maddesine göre Seyahat hürriyeti
I)..................................................................................................................
II)................................................................................................................amaçlarıyla kanunla sınırlanabilir.
-
https://tr.wikipedia.org/wiki/Türkiye_Cumhuriyeti_Anayasa_Değişikliği_(2017) anayasa değişikliği paketi
-
Arkadaşlar anayasa değişiklikleri 2018 den itibaren geçerli olacak deniyor, bu konuda bilgisi olan var mı?