2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 Hocam paylaştığın ve samimiyetin için çok sağol
-
hur yayinlari (ilk kez duydum) soru bankasi cikarmis. alan, cozen ya da bilen var mi ?
-
Üstat şuan bende senden duydum. Kaymakamlıkta yayin önemli değil. Kanunlar + Türkiye Ekonomisi + insan hakları yeterlidir. Bulabilirsen ders notları olur. İlla alacaksan yazar kadrosuna bi bak
-
@issiz hatalı soruları olmakla beraber fena değil. Bütün derslerin bir arada olması açısından güzel.İktisat biraz ağır. Türkiye ekonomisi iyi değil. Anayasa,idare,Türkçe,inkılap tarihi ve insan hakları iyi .
-
@username7 Hocam teşekkürler. Neden resmi açıklama yapılmıyor mesela sınav tarihi belli olsa ona göre çalışırdık bu işler böyle mi yürüyor genelde. Ben yeniyim
-
@aslıhan bulamadım bir aydınlatsanız?
-
@proteusay Resmi açıklama sınavdan 1-2 ay önce yapılıyor, neden öyle bende bilmiyorum
Kaynak da müsteşar olduğuna göre demek ki yaza doğru inşallah yapılacak sınav, buna göre çalışmak en doğrusu.
Resmi ilan olmayınca insanın motivesi düşüyor tabi ama elden ne gelir. Biz çalışalım hayırlısı neyse o olsun.
-
tahminen mevcut 17 aralık sınavı süreci sonuçlanmadan yeni sınav ilanı gelmez , yine de ilanı bekleyip 1-2 ay içine sıkıştırmamak gerekir.
-
@Bireysel-başvuru yazar kadrosu da tanidik gelmedi hocam.
-
@Kaimi-Makam tesekkurler cevap icim hocam.
-
@kamikaze ilan gelmesini 17 aralık sürecinin sonuçlanmasına bağlamak doğru olmak öyle olsa 3 haziran hakimlik sınavı ilanı gelmezdi
-
arkadaşlar mülakatlar 10 martta bitiyor herkes için hayırlara vesile olsun..https://www.icisleri.gov.tr/kaymakam-adayligi-mulakat-tarihleri-2016
-
@Ömermuhtar 20 mart civarı açıklansa, mayıs da sınav var diyebiliriz
-
@mehmetsy inşallah kardeşim..
-
@Ömermuhtar Hocam insan bir tuhaf oluyor listeleri, heyecanı görünce... inşallah bizlere de nasip olur
-
Mulakata kalanlar icinde ayni soyisimden olan ne kadar da kisi var
-
@mehmetsy bence onumuzdeki aylarda sinav olacaksa o ay haziran olacaktir
-
@Tugay hocam o soyisimler zaten Türkiye de en fazla bulunanlar ben bundan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum, haziran olabilir tabii
-
Arkadaşlar merhaba ben kaymakamlık sınavına hazırlanacam sizden ricam çalışmam için kaynak onerirmsiiniz dershaneye gitmem gerekiyormu yoksa kendi başıma sizin önerdiğiniz kaynaklardan çalışmam iyi olur bana bir akıl veriri mısınız
-
@gurkan-cagliyan ben mikro, makro ve Türkiye ekonomisine Tufan Samet Özdurak hocanın kitaplarından çalışıyorum. Anayasa ve idare hukukuna Ahmet Nohutçu hocanın idari hakimlik kampı içindeki kitaplarından çalışıyorum. Kaymakamlık kampı ve kpss hukuk kampında da aynı kitaplar var. Hukuk için bence yeterli. İnsan hakları içinde yine Ahmet Nohutçu hocanın kitabına bakıyorum. Benim düzenim bu şekilde üstad belki fikir verebilir.