2017 Kaymakamlık Sınavı
-
devlet denetleme kurumu. bunu kabul etmemişler demek. neyse:)
-
@Kaimi-Makam hocam tr ekonomisi için hangi kaynaktan çalışmalı yasin çoban yeter mi? bu sorular var mı o kitapta?
-
@dibace hepside var
-
@dibace yasin cobandan uzak durun iki sorum gitti pisi pisine biri un seker pamuk biride turkiye snai kalknma bankasi buna sanayi yazms uc beyazada pamuk yazms dokuma olcakms bizi yakti sizide yakmasn ha kazandm ama daha iyi sirada olmak varken emeklerimize yazik oldu
-
@osamano kesinlikle katılıyorum Yasin Çoban doğru kaynak değil. En azından tek başına oldukça yetersiz, benim de aynı şekilde iki sorumu yaktı
-
turkiye ekonomisi ve insan haklari icin kaynak onerecek arkadas var mi? gecen sinavi kazanamlardan ozellikle
-
@osamano benim korkumda bundan yanlış yaptırması ne önerirsiniz peki?
-
@dibace Ben Yasin Çoban can çalıştım şu anda Tufan Samet ten çalışıyorum. Tufan Samet i tavsiye ederim.
-
@issiz İnsan Hakları için Ahmet Nohutçu, Türkiye Ekonomisi için Tufan Samet Özdurak ı tavsiye ederim.
-
Tufan Samet de de sanayi kalkınma bankası yazıyor.
-
Gerçekten insan hakları ve Tr ekonomisi kaynaklarında netlik yok sanırım. Ama geri kalan kaynaklarda sorun yok...
-
@Kaimi-Makam Bunlardan yüzde yüz emin misin kardeş ? Sadece Giffen Mal yazdık diye mi koca soruyu yanlış kabul ettiler yani ? Züppe snob sıralamakta mı lazımmış
-
@davidricardo Hocam orada bi karışıklık olmuş bence, çünkü arkadaş ben kabul edilen hem de edilmeyen kısma Giffen mal yazmış
-
@mehmetsy Doğrudur kardeşim olabilir. Aşağı yukarı sınav sonuçları öncesinde tahmin ettiğimiz hatalardan oluşmuş. Doğru yoldayız.
-
@davidricardo Hocam tekrar baktım da cevap olarak giffen mal yazılan kabul edilmiş ama "giffen veya düşük mal" bu ifadeyi başlı başına yazmak kabul edilmemiş heralde
-
@mehmetsy evet aynen dediğiniz gibi giffen malı doğru cevap . Giffen malı veya düşük mal yazanı doğru kAbul etmemişler.
-
Hocam Türkçe sorularında nasıl puanlama yapılmış ? @kaim-makam
-
@Kaimi-Makam hocam Türkçe'de nasıl bir puanlama yapılmış ?
-
@marshall yorum sorularında ÖSYM nin doğru kabul ettiği cevaplara aday yakın ve aynısı nı yazdı ise doğru kabul etmişler. Doğru kabul edilen baya cevap vardı ama bunun yanında kabul edilmeyen cevaplarda vardı. Eğe soruda kısmı puanlama varsa parça parça puan verilmiş . Yok ise sorunun bütünü değerlendirilerek tam puan yada spor puan verilmiş.
-
Arkadaşlar herkese selamlar. Bu sayfada yeniyim. Ve bu sınava eğer bu yıl yapılırsa girmeyi planlıyorum. Kazananları tebrik etmekle beraber bir ricada bulunacaktım. Lütfen mülakata torpilsiz kendi öz mücadelenizle bilgilerinizle girin. Herkes böyle olursa hakeden liyakat sahibi dostlar kaymakam olur ve devlet işleri daha düzgün ilerler. Hele ki bu torpil olayını Müslümanım diyenler yaparsa bu tam bir facia olur. Ben kardeşiniz olarak hak eden kazansın diyorum. Ben haketmiyorsam kazanmak nasip olmasın. Saygılar teşekkürler