2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Ankara'da olup vakti müsait olan arkadaşlardan konferansa katılan olursa, kaynağı Kutluay Kararlı olan duyumlar bahar-yaz dönemi sınav olacağını söylüyor, bu konuyla alakalı tatmin edici cevaplar alır bizi de haberdar ederlerse seviniriz..
-
Arkadaşlar kusura bakmayın bugün ayın 8 i zannediyordum 7si olduğunu yeni öğrendim o yüzden bugün semineri var demiştim Hakkınızı helal edin seminer yarınmış...
-
Arkadaslar herkese slmlar
Kutluay hocadan haber paylasicak yok mu? -
Kutluay denilen sahsiyet tuccardir. Kurs satmak icin yarin da sinav var diyebilir. Burada bu sahsiyetin adi cok sık anılır olmaya basladi. Bu isi karsilik beklemeden yapan, bizden biri olan var zaten gerisine cok da kulak asmamak gerek..
-
@paretowilfredo sence bu alımda kamuda 5 yil calisma zorunlulugu getirilir mi
-
@enea acigi kapatma ihtiyaci varken ve halihazirdaki memurlarin icinde hala fetö kol gezerken zannetmiyorum kardesim.
-
@paretowilfredo cevabin icin sağolasın kardesim
-
@D.Drogba doğru söylüyor kardeşim.
Bu "kutluay kararlı kişisi"ne dikkat derim yeni başlayan arkadaşlarım için.
Saygılar. -
Kardeşim iyi haberlerini bekliyorum inşallah. Oradan geri dönme acısını yaşatmasın rabbim.
-
@D.Drogba teşekkürler kardeşim
"Uğraşıyorum" yoğun olarak -
http://forum.tercihiniyap.net/topic/737/17-aralık-kaymakamlık-sınavı-mülakatları/475?page=24 @mehmtarda 2 ay sonra ilan gelir yazmışsın kardeşim gerçekten kaynak belirtirsen memnun oluruz..
-
@D.Drogba haklısın kardeşim lakin onun değil duyumu varsa kaynağının önemine göre pozisyon alalım diye herkese soruyoruz ama en nihayetinde duyum noktasında gerçekten güvencegimiz @paretowilfredo bilirsin amerika keşfedildi bir daha keşfetmeye gerek yok
-
@D.Drogba kesinlikle katılıyorum. Adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor,kaymakamlık deneme kitabımızla soruların yüzde 95 ini tutturduk diyor halbuki ben baktım yüzde 10 bile tutturamadı.
-
Dostlar kimse hakkında kötü konuşmak bize yaraşmaz. Sadece yöneticiler olarak bize değil, siz güzel dostlara da yakışmaz. Kısa ve net bizim 'Tacir'lerle işimiz yoktur. Biz güzel oldukça, kendimize ve birbirimize yüce davrandıkça elek eleyeceklerini bilir zaten. Artık sınavın olacağı nerdeyse belli oldu. Tarih konusunda da teyakkuzdayız. İnşallah netleşip bize ulaştığı an paylaşacağız.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo Kardeşim bilgiler için sağolasın... Halk Bankası da yakında alım yapacakmış sınav nasıl olur ne zaman olur bilgin olursa paylaşırsan sevinirim
-
@mehmetsy Halkbank konusunda ben biraz temkinliyim kardeşim. Öncelik son alımdaki unvandan elenenlerin bir altında bulunan kadro için çağırılması süreci olacaktır. Sonrasında ise bu kez ağırlıklı olarak servis görevlisi alımı daha mümkün görünüyor.
-
Arkadaşlar daha hakimlik mülakatları başlamadan yeni sınav için tarih verdiler 3 haziran. Kaymakamlık için de böyle bi durum söz konusu olabilir mi? Heveslenmeli miyiz acaba?
-
@burcudml Ne sınavı ne zamanı
-
@burcudml Şimdi gördüm adli alımı yapılacakmış...
-
hakimlik ve savcılık haziran 3 ve aralıkta 2 alım, sayıştay her zaman ki takviminde alım.. bu sınavlar bence kaymakamlık sınavının işaret fişekleri hadi @paretowilfredo ver artık şu beklenen haberi