2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@butimar BAK yetmezse valiz yerine tabancamu hazur ederim ha?
ona göre emin ol da bir daha yaz -
@can-mavi Bu sınavda 15 alan 11 gy-gk yapan Türkçe dahil, 17 alan 7 gy-gk yapanın önünde olur sıralamada arkadaşlar. Bunu da yazın bir kenara.
-
25 kendi kapattı demiş deminki forumdaki arkadaş gerçek değil demi
-
@gökbörü kardeşim standart sapmaların arasında o kadar fark yaratmaz, çünkü alan ve gygk testleri ayrı aryı hesaplandıktan sonra ortaya çıkan puan ,alan 0,6 il gygk 0,4 ile çarpıldıktan sonra ham puana ulaşılıyor, standart sapmalar soru başına değil test başına hesaplanıp ekleniyor. yani çok bir fark yaratmayacak, alan ile gygk arasındaki puan farkının bu kadar açık olmasının sebebi standart sapma değil 0,6 ve 0,4 katsayıları
-
@paretowilfredo üstat ne durumdayız
-
@can-mavi Biliyorum ama yine de sözümün arkasındayım 15 alan 11 gy-gk yapan Türkçe dahil, 17 alan 7 gy-gk yapanın önünde olur sıralamada.
-
@gökbörü zaten dediğin durumda 2 net fark var , 2 net farkla dediğin mümkün
-
Kalbim var benim link filan dediniz
-
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, nasıl ki bu sene bu hafta içi açıklanacağı beklentisi yüksek iken, geçen sene giren arkadaşların da sınavın açıklandığı hafta böyle bir beklentisi var mıydı, yoksa beklediği tarih/hafta'dan sapma olmuş muydu merak ettim
-
@sofuoglu geçen senede sınavdan 1 ay sonraki ilk cuma açıklandı 17 Aralık sınav 20 Ocak cuma 16:40 açıklandı.
-
2015 yılı sınavı da 28 martta yapılmış 4 mayıs pazartesi günü açıklanmış (37.gün), yani çok büyük ihtimalle bugün veya yarın açıklanacaktır.
-
Yükseköğretim e geçişle lgili açıklama ldu yeni stil onun duyuru linkidir
-
Daha sistemle ilgili seyler tam oturmamısken neyini açıklayabilirler sanmam yök başkanının konusmasının bitiminde link açıldı devlet bürokrasisi bu kadar hızlı işlemiyo malesef
-
@ecinar, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Daha sistemle ilgili seyler tam oturmamısken neyini açıklayabilirler sanmam yök başkanının konusmasının bitiminde link açıldı devlet bürokrasisi bu kadar hızlı işlemiyo malesef
Hocam adınız Ercan mi .SGK dan
-
@siyasetbilimci sgk dan değilim kardeşim ismimde ercan değil
-
bi moralde ben bozayım .
Burda genel olarak duydugunuz netin 2 üstü ile kapatır .
genelde 24-25 yapanları mı goruyorsunuz ? Demekki 27 ile kaptacak . -
Aferim oflu güzel mantık
-
@ecinar, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci sgk dan değilim kardeşim ismimde ercan değil
Arkadasim vardı da .e.cinar olarak kullanırdı ismini o sandım. Pardon hocam
-
kuvvetle muhtemel 26 net ile kapatacak .
hem 24-25 gibi sınır netlerden yuksek . hemde 27-28 gibi nispeten yuksek sayılabılecek netlerden düşük bir sayı .
26 net ile kapatacak gibi gozukuyor -
@oflu61, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
bi moralde ben bozayım .
Burda genel olarak duydugunuz netin 2 üstü ile kapatır .
genelde 24-25 yapanları mı goruyorsunuz ? Demekki 27 ile kaptacak .Oflularin mülakat şansı yüksek nereden mi biliyorum .geçen ki sınavla atanan Oflu arkdastan ;))))