2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@öktem_ilteriş kazanan arkadaşların nikleri eğer burada kaçıncı olduklarını yazarlarsa belli olur zaten
-
@can-mavi yüz yuzeyken nick muhabbeti eğlenceli olur eminim demek o sendin ha tepkileri
-
@siyasetbilimci hayret ! gülerek söylüyorsun ya bakan Oflu onun için bunların olması doğal diyorsun ... Bi günde senin memleketlinin olmadığı yerde işin olur o zaman da bu kadarda rahat yazabilcen mi ?
-
koskoca kaymakamlık sınavını 1 linke sığdıracak halleri yok bence
-
Var mısınız görüşelim arkadaşlar.hem ayni yolun yolculari olarak birbirimize gerçekçi tavsiyelerimiz olur hem kazanamayanlar bi sonraki sınav icin işbirliği yaparız.
-
@butimar herkesin Ankarada olduğunu varsaydım bian
-
@öktem_ilteriş bence de güzel olur, bakarsın dışsallık-ahlaki risk analizleri filan havada uçuşur, gayet hoş
-
kazanan arkadaşlar güvendiği notları paylaşabilir
-
@can-mavi hocam kitaplarla geliriz doneler elimizde:))
-
@butimar :)) işte o olmaz kardeşim, eğerki sınavı ve mülakatı kazanırsam 2 kitaplık dolusu kitabımı son kitaba hatta son sayfaya kadar ihtiyacı olana dağıtacağım inşallah
-
Forumdaki kazanan arkadasların mulakatta birbirine rastlama ıhtımalı de var tabi
-
@can-mavi eğer nasip olur da kazanırsak mülakat ekibi kuralım, kazanamazsak hazırlık ekibi kuralım ve mutlaka tanışalım derim hocam..
-
@öktem_ilteriş tabi dostum neden olmasın
-
24-25 doğru ham puan olarakta 62-63 puan alan kazanır.
-
İnsan haklarını iyi yapan arkadaşlar hangi kaynakları kullandınız ? Ayrıca linklerde bi gelişme var mı ?
-
Bu link muhabbeti ne arkadaslar osym sayfasinda aciklanmiyomu sonuclar?
-
@kenan65 hoş geldin kenan kardeş özlettin kendini sen ne diyorsun 22 doğru ile ısrarcı mısın halen
-
@kenan65 Hocam siz inşallah kazanırsınız:)
-
@gizemce açıköğretim insan hakları sorularını çözdüm, aihs ve ek protokollerinin tamamını okudum, bilgi üniversitesinin insan hakları çalışmaları var internet sitesinde oradan çalıştım 4 te 3 geldi, Avrupa birliğini okumuştum ama dikkate değer bir bilgi olduğunu farketmedim o yüzden yapamadım.
-
Tr ekonomisi için çıkmış soruları çözüp, şıklara koyulanlar dahil detaylı öğrenmek yeterli oldu.