2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Abi bnm anlamadığım geçen sene 3 bine yakın ileti vardı bu sene maşallah 12 bine yaklaşıyor işsizlik mi arttı sınava giren sayısı mı arttı anlamış değilim
-
@siyasetbilimci bırak şu Karadeniz muhabbetini geçende de yaptın aynısını..
-
@mulki̇, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Abi bnm anlamadığım geçen sene 3 bine yakın ileti vardı bu sene maşallah 12 bine yaklaşıyor işsizlik mi arttı sınava giren sayısı mı arttı anlamış değilim
site gecen yıla gore daha populer ve daha tanınmıs bir site .
Ayrıca bu senekı sınav konusu gecen yıla gore cok daha erken acıldı dıye bılıyorm -
Bana da 26-27 bandında kapatacak gibi geliyor.
-
@mulki̇, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Geçen yıl sınava girdim hiç forumlara takilmazdim mesela .bu yıl sınavlar açılmadı başkada sınav yok buraya sardım;)
-
@mg_, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci bırak şu Karadeniz muhabbetini geçende de yaptın aynısını..
Ayrımcılık olarak nitelendirmek değil bunu yazarken ki amacım .yanlış anlayıp yanlış yorumluyorsunuz !!!!!!
-
O değil de sınav açıklandıktan sonra bir boşluk olacak iyi alıştık foruma
-
Bu forum sayesinde bu yıl çıkan sorular tek tek irdelendi .tek tek tüm soruları yanlışlarını hatirkayabildigim tek sınav .forum sayesinde bu da.keske daha önceden bu forumda bulunma fırsatım olsaydı.formu oluşturan katkıda bulunan değerli arkadaşlardan Allah razı olsun .kazanmak da var kaybetmekte . hepimiz için hayırlısı olsun .herkes emek veriyor bunu iyi biliyorum .
-
@siyasetbilimci Gayet açık hanımefendi ne demek Oflu olunca şansın yüksek ! geçenki mülakat sonuçlarınida biliyoruz bu sınava emek veren herkes nereden olursa olsun eşittir mülakat ezan olan adalet liyakat kabiliyet olmalıdır bunun haricinde başka şeyler i burada ima ederseniz bu tepkiyi almanızda doğaldır !
-
@mülkiamir ins kazanır mulakat sayfasinda devam ederiz kardeşim daha yol var
Sanal kahvehane gibi oldu forum ortamı.. -
@mg_, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci Gayet açık hanımefendi ne demek Oflu olunca şansın yüksek ! geçenki mülakat sonuçlarınida biliyoruz bu sınava emek veren herkes nereden olursa olsun eşittir mülakat ezan olan adalet liyakat kabiliyet olmalıdır bunun haricinde başka şeyler i burada ima ederseniz bu tepkiyi almanızda doğaldır !
Bakın beyefendi referansla giren birini gözümüzle görüp kulağınıza duyduysaniz eşitlik olayına katilmazsiniz.hakkiyka göreni tenzih ederim .gerçeklerin farkında olalım .
-
@siyasetbilimci sorun değil kardeşim
-
Arkadaşlar nedir link durumu bi hareketlilik var mı
-
@kaymakamadayı tamam hocam yeterse ben sizi vurayım da sıralama bi kişi azalsın:))
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mülkiamir ins kazanır mulakat sayfasinda devam ederiz kardeşim daha yol var
Sanal kahvehane gibi oldu forum ortamı..Ah inşallah Hatta ezan vakti bir güzel dilekte de ben bulunayım 2017 eylül kaymakamlar grubu açarız kazanınca da bilgi paylaşıma devam ederiz
-
İsim vermicem geçen yıl kazanan Oflu arkdastan .hayırlı olsun nasıl oldu mülakat .tamamen referanstır.bakan bey Trabzon Oflu aslen .;)))) Başka bir kız da valinin kiziymis bu benim bildiğim.ya bilmediklerimiz .hani liyakat hani eşitlik .hiç olmuyor mulakatkarda.kimseyi amacım yargılamak değil gerçekler sadece
-
@mülkiamir tanışıp güzel dostlukar kurmak, memleket için hayırlı işlerde omuz omuza çalışmak da nasip olsun kardeşim..
-
Cok merak ediyorum forumda bir soru icin o kadar tartisan bizler yuzyuze bir yerde otursak nasil muhabbrtler olurkesin kavga cikar
-
@siyasetbilimci @mg_ aynı şeyler Efkan Ala bakan olunca Erzurumlular için söylenirdi, bakan hemşehrisi olmanın mülakata etkisi tartışılır.
-
@yasaminizleri tanışırken sorulacak ilk soru ty deki nickiniz neydi olur herhalde