2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@popescu kapsamlı calısmıssınız tebrık ederım insallah kazanırsınız ,bu arada protokol sorusunun cevabı neydı her yerde farklı bır cevap yazıyordu .
-
@gizemce hocam protokol sorusu 14 nolu protokoldu
-
@gizemce ek 14 nolu protokolün 17. Maddesi
-
Malum hocalar protokol konusunda fikir beyan etmediler mi
-
@aliserdar-çetin teşekkürler bende çok emin olmamakla son dakıka 14. Protokol yazmıstım ve yanlıs oldugunı bıle bıle yazıyorum demıstım çok sevındım
-
@darısı-başımıza valla bilemiyorum hayirlisi neyse o olsun ama ben yine diyorum 22 23
-
@politics06 allah razi olsun kardesim sende insallah kazanirsin
-
@popescu tesekkurler , eğer bende kazanamassam ınsan haklarını sizin tarzınızda kapsamlı çalısmayı düşünüyorum bu sınav benım icın fazlasıyka aceleye geldı ınsan haklarından 2 sayfalık not okuyarak gırdım .s
-
@kaya06 Tüm soruların cevapları hemen açıklanırken sadece protokol sorusu çok geç açıklanmıştı hocam
-
@kenan65 hocam türkçe dahil mi bu netlere ?
-
Arkadaşlar ben bu sınavın Anayasa ve idare kısmına Nohutçudan çalıştım gayet iyiydi ancak insan hakları kitabı elimde olmasına rağmen pek bakmadım.Bakan arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda Nohutçu insan hakları iyi mi?
-
Arkadaşlar linkler de hareketlilik yok mu yarın açıklanma ihtimali olur
-
@gizemce hayırlısı olsun, ben hakkını vererek çalışan tüm arkadaşların 35 sorunun cevabını net bildiklerini düşünüyorum ama kimimiz doğru bildiğimizi yanlış yazdık, kimimiz sınav heyecanı ile yanlış hatırladık, yazım hataları yapanlarımız oldu doğru sayısı 25-26 lara düştü, ilk 1500 içerisindeki herkes bu sınavı kazanmayı hakeden bi çalışma yapmıştır benim gözümde.
-
böyle bir şey diyebilir miyiz 400. için?
19 alan 5 Gy
18 alan 6.5 Gy
17 alan 8 Gy
16 alan 9.5 Gy
15 alan 11 Gy
14 alan 12.5 Gy
13 alan 14 Gy -
@gizemce dahil
-
@gizemce bende merak ediyorum. Ösym insan hakları konusunda hangi kitaba daha yakın soruyor.
-
@username7 13 alan 12 gy gk gy gk 13 veya 14 te olabilir hocam inşallah bu sonuçlar bizi kurtarır
-
sınav sistemine uygun kaynak bana göre şu an piyasada Yok Hazırlanacak arkadaşlara tavsiyem kanunlara ağırlık vermesi ve bol soru çözümü
-
@politics06 yani bizim çalışırken dikkatimizi çekmedi bu bilgi ama kitaplarda dahi böyle bir bilgi yok hadi bizim dikkatimizi çekmedi de normal ama bu ders hakkında kendini kitap hazırlayacak kadar yetkin görenlerin nasıl bu bilgi dikkatini çekip ayrı bir parantez açmaz anlamıyorum, bence 7 nolu protokol eşler arasında eşitlik getiriyor maddesinden çok daha önemli avrupa birliğinin sözleşmeye katılması.
-
@username7, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
16 alan 9.5 Gy
15 alan,11 gygk kazanır gibime geliyor ama onun altındakileri için bir şey söyleyemiyorum.