2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@popescu siz mülakata hazırlanmaya başlamalısınız bence açıklanmasını beklemeyın
-
@genelhükümler türkçe dahil mi?
-
@aliserdar-çetin kardeşim inan tahmin yürütemiyorum, sonuçta bir istatistiği yok bunun , standart sapmalar, katsayılar, hatta sınava giren sayısı da olmak üzere birçok değişken var, sadece rahatlıkla tahmin yürütebildiğim 16-17 alan + 7-8 gygk nın kazanabileceği, 16 dan fazla alan neti olmak üzere toplam 24 net veya 15 alan neti (duruma göre 14 alan neti) olmak üzere toplamda 25-26 neti olan kazanabilir, benim öngörüm bu yönde
-
@althusser mm'de insan hakları dersi okutuluyor mu ki.
-
@popescu evet 3 doğru kabul ettim
-
@kemoenes ders notlarımız çok kapsamlı değildi ancak derslerin içeriğinden hatırladıklarımla yaptım son dönem dersimdi Temmuz’un başında bütünlemesine girdiğim için bilgiler tazeydi
-
@kemoenes sanırım nohutcu anayasa ve ıdare de daha iyi, kaynak seçimi de baya önemli
-
@genelhükümler bence düşündüğünüz şekilde gelirse kazanırsınız
-
@fc-real-gdp Kamu Yönetimi, Temel Hak ve Hürriyetler dersi
-
@althusser güzel denk gelmiş. Çok iyi bir sonuç 4/4 yapmak.
-
@gizemce bence sınırdayım inş sizin dediğiniz gibi olur tabi
-
@gizemce katılıyorum hocam. Nohutcu hocanın idare-anayasa gayet iyi.Ancak son olarak kanunlardan desteklemek bence en kritik nokta. Türkiye ekonomisi zaten piyasada belli isimler var ve hatalar olmadığı sürece yeterli. Tek sıkıntı insan hakları. Bir türlü işin içinden çıkamadım. Çok korkuyordum. 2 doğru çıktı.
-
@popescu umarım gelir . olmazsa da nasıl ve nerden çalışmak gerek bunu öğrenmiş olduk
-
@althusser altıparmak mı
-
@fc-real-gdp aynen:)
-
@althusser @fc-real-gdp bende bu dersi aldım ama hiç protokolleri işlediğimizi hatırlamıyorum
-
Linkler ne durumda arkadaşlar?
-
@politics06 1 link stabil durumda.
-
@demoklesinkılıcı 14. protokolden özenle bahsetti. Doğrudan ab ile ilişkisini hatırlamadım ancak en çok bahsettiği 14. protokoldü
-
@genelhükümler evet katılıyorum hocam.