2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Peki arkadaşlar iktisat sayısal sorunun cevabı neydi ve ben içişleri bakanı yerıne içişleri bakanlığı yazmısım dershane hocam kabul ederler dıyor ama ben edilmez diye düşünüyorum sizce?
-
@althusser demekki bizden sonra bu protokol ne zaman imzalanmıştı:)
-
@demoklesinkılıcı hocam ben işletme mezunuyum, ticaret hukuku dışında doğru dürüst hukuk dersi görmedim
-
@gizemce bende aynısını yazdım ama mümkün değil. Doğru saymayın hocam. Çok farklı şeyler.
-
@fc-real-gdp ben dersi sevmezdim zaten:)
-
kaçla kapatır anketi yapsak nasıl olur?
-
@gizemce kanunda geçen ifadelerin alternatif cevabının olacağını düşünmüyorum, yanlış saymalısınız bence.
-
@demoklesinkılıcı o kadar eski değilsinizdir hocam:) protokol 2004 veya 2005 diye hatırlıyorum
-
@oguzhan06 25,5 diyorum
-
@demoklesinkılıcı severek çalışmadım ben de kaymakamlık için.
-
@gizemce iktisattan sayısal cevap olarak 5-0,80-450 olmak üzere 3 cevap vardı. içişleri bakanlığı yazmışsanız net bir şekilde yanlış sayın
-
@oguzhan06 bence 25 net ama her 25 net yapan kazanamaz
-
@popescu bencede ve o ıkı bakan sorusu benım sınavımın kaderını degıstırek cınstendı
-
@althusser haklısınız 2004'te imzaya açılmış, 2010'da yürürlüğe girmiş. o kadar eski değilim dikkatimden kaçtı galiba, girilmemiş dersler:/
-
@can-mavi direk talibim.
-
@username7 direk 400. diyemeyiz ama 375-400 arası diyebiliriz.
-
@demoklesinkılıcı valla ben de aynı dersi aldım hocam ama hiç hatırlamıyorum protokol işlendiğini malum onur hocanın dersleriyle uğraşırken diğerlerini kaçıyoruz
-
@can-mavi ben basından berı yanlıs sayıyordum fakat cevrem benı gereksız yere umutlandırdı , 2 sorum bu bakan bakanlıgı hatasından gidiyor ,dogru olsaydı bir umut ama yanlıs saydıgımda 23 bucuk oluyor muhtemelen olmaz benim
-
@gizemce hocam hangi dersaneye gitmiştiniz hocanız kimdi.?
-
@butimar inşallah diyelim o zaman