2017 Kaymakamlık Sınavı
-
benim en çok üzüldüğüm sorusu kalkınma ajansları sorusu, çünkü sorunun içinde cevabı vardı bence "günümüzde" diyordu soruda devlet planlama teşkilatının kalkınma bakanlığına evrildiğini bildiğimiz halde bu günümüzde ipucunu sınav heyecanı ile yakalayamadım.
-
@sbn98 hocam isim vermek çok dogru gelmıyor bana kanun en ıyı kaynak onun dısında çok da önemi yok cevapların
-
@popescu mülki idare amirliği hizmetleri sınıfı da kanunda geçen ibare lakin geçen yıl alternatif cevapları vardı, kabul edilmeyebilir ama kabul de edilebilir, maalesef soru kitapçığımıza bakmadan bilemeyeceğiz.
-
@macmohan2 evet ama işte gitmediğimizde anlattıysa belki:) diğer konu derin burda açarsak arkadaşlara haksızlık olur:) uzadıkça uzar.
-
@kemoenes alternatifin varlığı ve gücü bir yana sözünün kullanılmasına dahi dayanamayan zihniyeti ASLA KABUL EDEMEM, ve KESİN BİR DİLLE KINIYORUM. kendisini uydu kabul edip alanın etrafında sert dönen adeta alternatifi konuşarak uydu kontrolünden çıkabilecek düşünceye TULUMBACILAR GİBİ SU SIKMAYI asla kimse kabul edemez, etmemelidir. konu açılmadığı için kelam etmedim ve etik bulmadığım için konu açar gibi yorumlamadım sadece. AKSİ HALDE KONUSU AÇILAN HER KİŞİYE GEREKLİ CEVABI YAZMAKTAN ASLA GERİ DURMAM....hak edene hak ettiğini söylemek herkesin ASLİ GÖREVİDİR.
-
@popescu hocam bence sinavin en kolay sorusuydu o soru, hic bilmedigim halde icinde kalkinma gectigi icin kalkinma bakanlığı yazdim
-
@sirius evet o açıdan öyle ama biraz ayrıntı çalışıp ayrıntı düşündüğümüz için kaçırdık
-
@popescu "günümüzde" ifadesini kafa karıştırmak amacı ile kullanmışlar diye düşündüm ben o yüzden bakanlar kurulu yazdım.
-
@fc-real-gdp ben de bakanlar kurulu yazdım
-
@popescu haklisiniz hocam, daha once sinavda en ufak hatalara bu kadar dikkat ettiklerini bilseydim netlerim suankinden daha az olurdu
-
Içişleri bakanlığı da olur diyen hoca?Edebiyat hocasına mı sordunuz acaba?yoksa yine fake bi hesap mi bu? Ama izah edeyim:
Anayasa md.127:
Ancak görevleri ile ilgili bir suç sebebiyle hakkında soruşturma ve kovuşturma açılan mahalli idare organları ve ya bu organların üyelerini İÇİŞLERİ BAKANI geçici bir tedbir olarak kesin hükme kadar uzaklaştırabilir.
-
@refik-soydam eyvallah kardeşim. Sistem ne yazık ki böyle. Herkesin emeğine saygımız var ama bu biraz saçmalık geldi bana. Sosyal medyayı fazla ciddiye almamak gerek ancak grubun yöneticisi olunca sanırım çok ciddiye alıyorlar bu işleri.
-
@popescu hocam çok bilen çok yanılır derler ya onun gibi olmuş sizin ayrıntısını bilmeyenler genelde kalkınma bakanlığı ile bağdaştırıyor yazıyor sizin adınıza üzüldüm ama insallah netiniz yeterli geşecektir zaten.
-
@gizemce Içişleri bakanlığı da olur diyen hoca?Edebiyat hocasına mı sordunuz acaba?yoksa yine fake bi hesap mi bu? Ama izah edeyim:
Anayasa md.127:
Ancak görevleri ile ilgili bir suç sebebiyle hakkında soruşturma ve kovuşturma açılan mahalli idare organları ve ya bu organların üyelerini İÇİŞLERİ BAKANI geçici bir tedbir olarak kesin hükme kadar uzaklaştırabilir.
-
Boşta 2 link mi var şimdi dostlar ?
-
Içişleri Bakanı açık ve net cevaplardan biri.
-
@refik-soydam kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Yahu piyasada zaten sizin kitaplarınız satılıyor. Bırak başkası da rızkını kazansın. Ne yani pastadan dilim almasın mı kimse ? Yok öyle bir dünya. Bence bırakın hoca olmayı insan olabilmek tahammül ve merhamete endeksli olarak ilerler.
-
@gizemce inşallah her şeyde bir hayır var diye düşünüyorum.
-
@butimar uslubunuzu kınıyorum . Kırıcı konusmak için değil bilgi alısverısı yapmak için varolan bir sayfa , bu tavrınızı yakıstıramadım.
-
@taromisaki9 sadece 22 boşta diye biliyorum