2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Sınavdan herkes ders çıkarmalı ögrenci çıkarıyor dersini ama ya yayıncılar, kaymakamlik sınavı hazırlıl kitabı iddasında olan yayınlar çok titiz hazırlanmalı bu sınav kelime hatasını kabul etmiyor.
Meburiyet pazarı olmaktan çıkıp kaliteli yayınlara para vermeliyiz hocalar da bizim kadar calişşin artık. -
@taromisaki9 2. boş link yok kardeşim sen diyince baktım ?
-
@kemoenes Hocam insan haklarından Kutluay mı tercih edilmeli o zaman?
-
@gizemce kinayacak bisey yok hocam. Hem "kanun maddesi geçerlidir" diye yazıyorsunuz bi başka iletide, hemde diğer ileti de icisliri bikinligi yiptim kibil idilir mi diyorsunuz. Biraz ciddiye alın lütfen. Dalga gecmeniz icin degil burası.
-
@öktem_ilteriş bende onu anlamıyorum hocam. Söylediğimiz zaman baskı hatası dizgi hatası diyip geçiştiren tipler var. Yahu insanların geleceği ile oynuyorsunuz. Vebali var bu işin. Ben hiçbir yayına güvenmemeyi öğrendim. En garanti kanunlar. ancak konuları da okumak gerekiyor çoğu zaman.
-
@luthor hocam bilemiyorum. O yayına bakmadım. Tekrar nasıl hazırlanacağım kara kara düşünüyorum.
-
@gizemce mevzuatta bakanı ibaresi geçtiği için yanlış kabul etmeniz daha faydalı olacaktır hocam. hukuken yazılı kelimenin de alternatifi olur. ama alternatif kelime de aynı kişiye yada kuruma vurgu etmesi koşulu ile. mülki amiri farklı anlatsan da türkiyedeki mevcut yaklaşık 1700 mülki amiri kast ediyorsa yazınız doğru kabul edilmesi mantiken de ösym'ce de kabul ediliyor. lakin sizin cevabınızda bakanı yani tek kişi işaret edilirken bakanlığı gibi birden çok kişiye gönderme eden kavram altarnatif cevap edilmemesi daha mantıklı gibi hocam.
-
@butimar size cevap verme gereği duymuyorum. Saygısızlıgınızla başbasa bırakıyorum.
-
@refik-soydam teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için
-
@kemoenes ilk iki sinavda bazı hocalar neredeyse tekeldi, piyasada yeterli kaynak yoktu inş. ciddi çalışmalar olur yayınlar arasinda da rekabet emekler heba olmaz.
-
@refik-soydam bu sizin yorumlamanız, doğru sayılamayacağı anlamına yine gelmez, ancak dediğiniz gibi yanlış kabul etmek daha mantıklı.
-
@refik-soydam aslinda cevap yazmayacaktım hocam mevzuata vurgu eden önceki yorumunuz sonrası mevzuat alternatifi aradığınız için. mevzuat alternatifi nasıl yorumlanmalı ibaresine bir kaç kelam yazınca faydalı olacağını düşündüğüm için yazdım hocam. tartışma ortamımızın daha sağıklı zemine yönlenmesi için de yazma ihtiyacı duydum. ben teşekkür ederim böylece bir tartışma konusunda karşılıklı zıtlaşma yerine daha sağlıklı zemin oluşturmuş olduk.
-
Kaymakamlık kampı olsun kursu olsun hepsi gereksiz ve hocalar sirf para kazanmak icin insanlari kandırıyorlar iktisat bilmezsin kursa gidersin onu anlarım ama bence gereksiz. Adamın teki demişki eee artik kadınlar daha cok aliniyor (bu sayi 5ten 9 yada 11e yükselmiş) neymis efendim kizlar kursa gidin yok 100 200 kisi alinacakkursa gidin kandirmasinlar adamı. Adamin teki derste aynen şu ifadeyi kullaniyor. "Adam devlet denetleme kurulu yaziyor kaymakam oluyor sende birsey var zannediyorsun..." yok yaaaaa o kadar o kolay o sinav esansinda o tanima o kadar sey disunuyirsun ki bilemeyebilirsin kolay felan degil sinav yirtmasin kimse bir tarafini. Surec olarak bi kere zor surec dedigin sadece sinav mi yani... keşke kpss dersanelerini de kapatsalar da kurtulsak şu paraci menfaatci kişilerden...
-
@can-mavi eyvallah hocam ben kitaplığımda yer hazırlıyorum:)) gerçi şu meşhur 400lük listemize ucundan kıyısından girerim insaallah da gerek kalmaz.
-
@dlkaptann tabiki hocam. ihtimal sadece. düşüncelerimizi daha güçlü bir ihtimal diye sunmak mantıklı olan. doğru yada yanlışlığına kanaat getirmek nerede ise imkansız. HEPİMİZ YARGILAMA YADA HÜKÜM VERECEK TARAFTA DEĞİLİZ MAALESEF adayız, kesin karar verecek yer ÖSYM ihtimalimize uygun olmazsa da itiraz dava hakkımız da var şeklinde düşünmek yorumlamak daha sağlıklı zemin oluşturacaktır.
-
@bolulu kursa gidemeyenler için açılan online kurslar daha bir tuhaf. Bu sene hakikaten şaşırdım kaldım. Hiçbir şey olmamış gibi nasıl yapabiliyor koskoca adamlar anlamak mümkün değil.
-
Savas yayinlarinda nohutcunun kitabini aldim onsozde son kisimda sorulan sorularla konularin pekistirildigini belirtmis nohutcu ancak bir actim son kisim yani 7. Bolum yok aradim savas yayin evini once yenisini gonderiyoruz dediler sonra elimizde kalmadi uzgunz dediler koskoca yayinevisiniz ayri bir soru kitbi gonderin ne olcak dedim ogrenciyiz issiziz paramiz kisitli zaten dedim uzgunuz gondrremeyiz dedi. Sonrasinda yine x hocanin idare hukukuna calisirken bir baktim ky koruculari kismi guncel degil biliyosunuz bu x hocanin facebookta grubu var yazdim gruba 2016 baskida guncellenmiss 2017 baskida guncel degil hangi mantikla yapilmis dedim beni aninda gruptan engellediler. Yazikalr olsun verdigim paralar SAVAS YAYINLARI VE X HOCAYA HARAM OLSUN.
-
@butimar hangi kitap o hocam
-
@bolulu kimden bahsettiğinizi anladım aynı sınıftaydık galiba umut tüccarının biri
-
@kemoenes canmavi nin sinavi kazanirsa verecegi kitaplar hocam :))