2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@popescu isim önemli degil yaklaşım bu ise lanet olsun bir kaymakamlık kurs fiyati 3500 tl diyorlar adam iki gunde anayasa dersini bitiriyor ben ne anladim bu dersten. Ite yandan adam kaymakamlik kitabi çıkarmamış diyor anayasa idare sorularını turturdum tamam da nerede hani yook deneme var ona bakıyorum koy sandığı sorusu yok mesala hani hepsini tutturdun kaldi ki denemlerde bir denemede 40 soru yok 200 soru var bi zahmet tuttur ama hepsini tutturmadan da tutturdum deme
-
Bu isten anladigim tek nokta bazi piyasa yapmis hocalar ki bana gore hocalikla alakalari yok sadece para kazanmayi dusunuyorlar. Hic ogrenci ne ogrenecek emek veriyo yazik gunah demezler yeterki para gelsinde surekli basalim biz kitap nasilsin kurmusuz piyasamizi saksakcilarimz zate dolu ohhh ne guzel dunya. 20000 kisk bu sinava girdi bir kitab ortalama 50 tl olsa1.000.000 tl yapar kazanca baksana adam hakli beyler dagilin
-
@bolulu 3500 nedir ya hayret ettim.
-
@kemoenes abicim ifşa edeceksin herkese soyleyeceksin kimse almayacak bu kadar net...
-
@yasaminizleri hocam bize 2.siparisimizde hediye test kitabı yolladı savaş kitap.niye öyle yapmışlar ki size?bi tanede setteki kitabın aynısını yanlışlıkla bi daha almışım iade yaptılar.sizinki kötü olmuş.
-
@bolulu bende 14/14 yazdığını görünce güldüm dersine girdik denemelerini çözdük köy sandığı diye bir soru yok insanda az utanma olur o da yok
-
@luthor bak gelecek kaymakamlik sinavi yakındır diyorlar ben net birşey olmadan inamam. Göreceksin açılır kurslar sor fiyatını. Ama butun illerde aradtirma yap
-
@popescu hocam kanunu okutmuş oluyor ya oradan 14/14 demiştir o hoca bende biiliyorum sanrım
-
@butimar hocam oldu bu bende ilk once yenisini gonderiyoruz deyince yakisani bu zaten dedim ancak sonraki muhabbeti bilseniz yaziklar olsun dersiniz. Bana aynen su cumleyi kurdurdu ; koskoca firmasiniz heryerde rekaminiz donuyor 200 tl ye yakin kitap aldim siz bir kitap gonderemiyorsaniz Allah size daha cok para kazandirir insallah cunku gidisatinz iyi degil dedim kapattim
-
@bolulu hocam sizi niye cok gerdiler,ben tam bir ahmet nohutcu taraftariyim.hukuk mezunuyum zaten temelim saglamdi.kursuna da gittim acayip memnun kaldım sayesinde anayasa full geldi.iktisat ve insanhaklarını hic yapamadığım icin yerlerdeyim.ben full olmasına rağmen yine gider ders alırım.cunku kac kez dedi kurulu degil kurumu, bakan degil bakanlık, vs vs...bilmem ben hocamdan cok razıyım.sizi üzmüş olmalarına üzüldüm.
-
@popescu biliyorum yok ustelik kopyala yapistir oldugu o kadar aşikar ki anlatamam... o yüzden biz kendimiz burada insallah bir calisma yapıp arkadaslara sunacağız. Soru bankasi mi olur konu anlatimli olur birsey yapmak gerek... yazik insanlarin emegine... anne babalarin emegini menfaatci insanlara yedirmeyin babaniz anneniz veyahut siz milletin agiz burun kokusunu cekiyorsunuz onu götürüp menfaatci insanlara vermeyin
-
@bolulu hocam ben de süreç içinde şubat 2017 den beri yaklaşık 1300 soruluk pdf hazırladım kendime yaklaşık 18 soruyu aynen tutturdum. yüksek lisansdaki zorunlu lisanslara ders anlatımlarını saymazsak zerre hocalık tecrübem de yok. alan dar zati mevzuat belli bin soru hazırlayan kişi en az 10 15 soruya mutlaka değinmiş olacak belkide aynen. 45 günü 5 yıl ı köşe dengeyi toplam rantı fonksiyon gaspı yokluğu bu işe belli emek veren herkes soru hazırlığında koyar... dahasını da ...
-
@bolulu Doğrudur hocam.Bence kaymakamlık için kurs olayı saçma.Ben duymuştum kursları ama en fazla 1000 1500 falandır diyordum.3500 ne demek ya.Günah valla.
-
@butimar, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes canmavi nin sinavi kazanirsa verecegi kitaplar hocam :))
Sınavı değil kardeşim ,mülakatı kazanirsam
-
@yasaminizleri iki ayrı numaraları vardi bide diğerinden ulaşsaydınız ya da direk muhasebeye falan baglansaydiniz.ikimize sergilenen tutum cok farklı olmuş.sasirdim.
-
@refik-soydam hocam zor degil soru cikarmak inan kaymakamlik vikmis sorulara bak test olanlara konulari tek tek irdele sorular buradayim diyor zaten he yeni soru yok mu var onuda mevzuat soruyor zaten sadece çalışmak gerek elbet basit degil izen ister.
-
@luthor ben bir iki yerde 3500 duydum 2500 duydum bi kac yerde yazik ama verilmez
-
@can-mavi aynen kardeşim onu kastettim bende.yani kitaplarla işinizin kalmaması durumunda o efsane kitaplar benim olacak, bende kaymakam olacağım üst devrem olacaksınız:))
-
@sbn98 hocam ben genel konuşuyorum isim degil bazi ornekler verdim kisacasi tek hocaya itirazim yok hepsine var
-
@bolulu öyle bir piyasa oluşmuş ki. Sosyal medya sayesine her yerdeler. Örgün kursa gidemeyenler için online kursa katıldım. Tanıtım derslerinde neler neler diyorlar şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz şu hocalar var vs. Sonra neyse alalım dedik. Dersi veren hocaları kafalarına göre değiştirip bilgi verme amacı bile duymuyorlar. son 2 güne kadar ders işlendi. sınav c.tesi perşembe günü deneme yüklediler sisteme neler neler akıl almıyor. Ben bir daha kurs almayacağım. kendi kendime çalışacağım. İnsanı gereksiz yere strese sıkıntıya düşürüyorlar. Ve sonra hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyorlar.