2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes hocam konunun bireysel mücadele ile çözülemeyeceğini düşündüğüm için mevcut mücadelemiz sadece bir iki sınav çalışanlarını kurtarır. köklü mücadele lazım. bu da devletsel destek ile siyasi destek ile olur, dershane varlığının ülkemizdeki son kılcal damarlarının kökten kazınması gerekir. illa da sunum etmek istiyorsalar youtube ortada çekip yüklesinler yotubede de aslen hak ettikleri parayı da ödüyor (bu eder değerleri aslında alan için en hakiki eleştirimdir )
-
@pareto_wilfredo
hocam bi duyuru verde, su serpilsin bekleyen yüzlerce gencin yüreğine -
@mehmed-kemal
memurluğa atandıktan en geç 1 ay içinde adı sadakat yemini
bu arada il idare kurulu ilçe idare kurulu kaç kişiden oluştuğu vs onlar basit knular kaynaklarda çok gördüm ben
fakat kalite olarak çok kıyak sorular vardı sorula bılecek?
mesela
Jandarma Genel Komutanlığındaki personele vali ne tür disiplin cezaları verebilir?
(soru tam olmadı ama idare edin) -
@refik-soydam zor hocam gün geçtikçe daha da çoğalıyor. Belli uslupla ağzıma geleni söyledim. Lafımı esirgemedim. Ancak sadece bu itiraz 1-2 kişiyi geçmeyince ciddiye almıyorlar. 100 kişi varsa 2 kişi ses çıkartıyor. Anlamadığım herkes şikayetçi neden iki çift laf söylemeye çekinir insanlar.
-
@kemoenes siz hangi kursa gittiniz bilmem ama ben dediğim gibi memnun kaldığım bi kurs surecinden geçtim.bi cok şey formulize edilmisti akılda kalıcı pratik şekilde bilgiler edindim.iktisata gelince bende youtubedan izledim gerçekten faydalı,hatta idare ve anayasa da da faydali oldu videolar.otobuste açıyor izliyordum.yandakilerde bakıyordu bu adam manyak mi ne izliyor der gibi:))herkes kendine en faydalı yöntemi bulsa daha iyi demekki.ama param olsa kursa gene giderim acımam.aileye de yazık hocam bi yere kadar istiyorsun sonra utanıyorsun.
-
Açıklansın artık
-
@kemoenes hocam artık beklemek insanı yoruyor bugün açıklasalar daha iyi olmaz mı hiç değilse durumumuzu bilir ona göre yol alırdık insanın ümidide azalıyor gün geçtikte ümidimizin arttığı gün açıklanacakmış diyoruz bu düşünceden sonra tekrar iniş aşağı umudumuz azalıyor hocam beklemek artık yordu bizi
-
bugün de açıklanmayacak gibi.
bekleyişe devam.
-
@butimar zaten genelleme yapmıyorum hocam.ben sistemin aksak taraflarını anlatmaya çalıştım. Yeri geldiğinde herkese söyledim ancak çok dikkate almadılar. Pek katkısı olmadı bana. O yüzden kendi kendime çalışacağım. Çok laf az iş var gördüğüm kadarıyla.
-
@köykorucusu yarın da olmazssa artk haftaya cuma açıklanır
-
@aliserdar-çetin 1 gün kaldı hocam yarın büyük ihtimal bu iş belli olur.hafta sonuna ders çalışmaya hazırladım kendime
-
@kemoenes birdaha ki kaymakamlık sınavına mı hazırlanacan ?
-
@darısı-başımıza aynen hocam.
-
@kemoenes inşallah hocam inşallah 33 gün bitti artık hakkımızda en iyi en müjdeli haberler olsun umarım ösym bizi hüsrana uğratmaz yaptığımız netlerle doğrularla elimizden geleni layıkıyla yaptığımıza inanıyorum ösym de bizi inşallah olumlu olarak şaşırtır sonuç hazırlamada....
-
@aliserdar-çetin link yok mu ya
-
@aliserdar-çetin inşallah hocam. Allah hayırlısını nasip etsin herkes için. Üzerimize düşeni yaptık gerekirse yine yapacağız.
-
@darısı-başımıza şu anda görünmüyor hocam belki bir umut dörtten sonra link açılır akşam beşten sonra da açıklarlar artık kendimi öyle şartladım...
-
@kemoenes evet maalesef sistem maddi çıkar üzerine....
-
@kemoenes amin hocam...
-
Haftaya kalmasın bu iş yarına da razıyım..