2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bekledikçe bütün doğrularım yanlış gelmeye başladı. 0 dogruyla kapatacam sınavı.
-
@evy06 bende senin gibiyim kardeşim bu iş kabak tadı vermeye başladı artık...
-
@aliserdar-çetin hocam ben online eğitim kullanmadım ama tanıtim derslerine baktim
-
@bolulu kardeşim durumun nedir senin netlerin bana yazabilir misin bende ona göre kendimle karşılaştırma yapacam...
-
@aliserdar-çetin aynen kardeşim ösym linki kovalamayı bile öğrendik en azından aşamayı net bi şekilde öğrenebilsek bizim açımızdan daha az sancılı olurdu
-
Bugün açıklanır demiyorum ama bugün açılan link kesin dolar. Mesela 21 nolu link, akşamına açıklandı. Kaymakamlık değildi ama link aynı gün akşam 8 gibi doldu..
-
@aliserdar-çetin
Okuduğum kadarı ile seninde hemen hemen benimle netlerin aynı gibi duruyor.14.5 alan 11 gk -
@aliserdar-çetin zor süreç hocam Allah hepimize sabır versin de sabırda kalmadı uzadıkça
-
@aliserdar-çetin dostum biraz sakin olsan burada ne kaçla kapatacağını ne de ne zaman açıklanacağını kimse bilmiyor.mülakata kalırsan orada sıkıntı yaşamayasın sonra..biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim
-
@evy06 aynen hocam artık internette sürekli forma ve ösym sonuç sayfasına bakacam diye gözlerim pert oldu şu anda çalışıyorum işimi bile ikinci plana attım
-
@aliserdar-çetin ben 16.5 alan (kamu kurumları cevabi hariç ) 7 gk gy(oib hariç ) türkçesiz
-
@bolulu kardeşim benim de 13 alan 8 gk gy türkçesiz durum bu
-
@aliserdar-çetin kardeşim senin alan 2 3doğru daha olsayfı kesin sıralamadaydn ama yine de umut var inş
-
@taromisaki9 hocam işte iyi diyorsunuzda olunmuyor insanın sürekli içi gidiyor belli bir şeyden sonra emek verdikten çaba gösterdikten sonra sonuç hüsran olup hayal kırıklığına uğrarsam diye biliyorum süreç zor herkesi etkiliyoruz belki de farkında olmadan psikolojik durumunu ama elden bir şey gelmiyor sürekli aklım gidiyor geliyor sınav sonuçlarına
-
@aliserdar-çetin hayirlisi olsun Rabbim kimsenin emegini zai etmesin. Ben kamu kurumlari cevabının dogru kabul edilecegini düşünüyorum ama yinede doğru kabul etmedim...
-
@darısı-başımıza hocam inşallah umudum gy gk den türkçe alanında türkçeden istediğim netler gelirse inşallah olur bu iş temennim düşmesi puanların...
-
Hala tek link aktif, 2. link aktiflesirse bugun gelebilir. Sahsi dusuncem ise yarin aciklanacagi
-
14 nolu protokol yapan arkadaşlar sizde sadece bu şekilde mi belirttiniz yoksa ek protokol ibaresini de eklediniz mi
-
@besiktaslii hocam link konusuna az çok hakimim anladığım kadarıyla siz de hakimsiniz. Bu 2 link olması alakasını kuramadım teknik olarak açıklar mısın?
-
Arkadaşlar şu puan listesi hangi sayfada kaldı ya bi baksaydık belki de sonkez bakacağız