2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yasaminizleri
işin tuhafı da o ya zaten, anlaşılan cumhurbaşkanımız ösym ye de “sen hayırdır” diyene kadar bunlar istedikleri gibi at koşturacaklar. -
@can-mavi
Bu foruma girme amacın seninle aynı yola başkoyan insanlarla bilgi alışverişinde bulunmak mı yoksa diğer adayların forumu takip etmediği için cezalandırılması yani mahrum kalmasını haklı bulduğun duyumları öğrenmek mi? -
Kucukken sorduklarinda ne olmak istiyodunuz beyler?????
-
@paretowilfredo kardeşim olum değil derken okuma bitmemiş mi hala yani ?
-
@besiktaslii Asimetrik bilgi
-
@besiktaslii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
bilgi alışverişinde
eğer ki bilgi alışverişinden sadece soru kastediyorsan amacım soruların cevaplarını öğrenmek değil, çünkü bir iki istisna hariç hepsi kanunlarda var.. eğer ki bilgi alış verişine sınav ilanı duyumları tahminlerini filan da katıyorsan evet bunun için forumlardayım, çünkü buna ulaşabileceğim bir kaynak yok, zaten bunları katıyorsan benim yaptığım şeyi sen de yapıyor olduğundan dolayı buradaki forumdaşlar gibi senin de amacın bizimkiyle hemen hemen aynı
-
Bence osym celiskili sorularin cevabini ariyor hala
-
@username7 ahlaki risk'tir o
-
En son cıkan tartısmayla beraber,bu baslık altında her türlü tartısma edilmiştir hatta yeni tartısma konuları icat edilmiştir bence bu işin yarın bitmesi gerekirdi, yıpranan hep biz oluyoruz
-
@ugur55 korkarımki bu olamayacak hocam, bunca işleyiş sessiz olamaz
-
@yasaminizleri katılsın aramıza tartışalim o zaman
-
@paretowilfredodaha da geçmez günler
-
@görünür-el kardesim sonuc ilaniyla beraber sinav sonuclari sinava iliskin sayisal bilgiler ayni anda geliyor diye biliyorum ama @paretowilfredo dan aldiginiz haberler iyi degil
-
@öktem_ilteriş aramizda olsa osym kapiyi kilitler giderdi hocam
-
@yasaminizleri maç spikeri
-
Link yok mu link
-
@g4z1
bide şöyle bişe var, haftaya cuma ayın 20 si zaten, 23 üde pazartesi. eğer cumaya kadar açıklayamazlarsa pazartesi de açıklayamazlar, ben zannetmiyorum hafta sonu gidipte çalışacaklarını. -
@popescu guzel meslek kardesim
-
Olaysız dağılalım dostlar
-
@ugur55 2015 kaymakamlık sınavı açıklanma tarihi 4 mayıs pazartesi