2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 7 günlük aynen idari tatil
-
Üniversitelere giriş sınavı açık uçlu olunca ösym ne yapacak acaba bir sınavı açıklayamadılar
-
@can-mavi hocam dur şimdi 23'ü pazartesi açıklarlar
-
@can-mavi
sana da yazık kardeşim, 23 üne kadar dışsallık, imkb anlatır durursun yeni katılan arkadaşlara -
Bu sinav en gec 16 ekime kadar aciklanacaktir hocam zannetmiyorum o kadar uzatacaklarini
-
@ugur55 yok kardeşim daha soru olayına girmiyorum
-
SINAV SONUCU YAKLAŞTIKÇA BURANIN HAREKETLİLİĞİ ARTTI ORADAN ANLIYORUM SONUÇLAR YAKINDIR...
-
@hkn34 sınav acıklansın diye biz kendimiz hareketlilik yarattık ösym nin dikkatini cekmek için , liste yaptık hani sizde yapsanız falan diye olmadı ama
-
@can-mavi
Foruma üye olma amacım sevinerek söylüyorum seninle aynı değil.Gerçi sen benim adıma foruma neden üye olduğumu söylemeye çalışmışsın ancak yanlış olmuş onu bi düzeltelim.Belirttiğim gibi foruma bugün üye oldum.Amacım ise bu zorlu süreçte siz değerli kardeşlerimle BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE bulunarak bu sürecin bir nebze de olsa sıkıntısını hafifletmekti.Burada insanların hangi amaçlarla üye olduğu herkesin kendi tercihi.Fakat şu bi gerçek ki SINAV MART A BİLE KALMAYACAK HEMDE DUYUMUM ÖYLE DERSHANE HOCASINDAN FİLANDA DEĞİL SAĞLAM YERDEN tarzında şeyleri yazabiliyor ve bunları da normal görebiliyorsak bu anlayışla daha görevlere gelmeden bir çok şeyi mübah görebiliyoruz demektir...Ne demek istediğimi anlayan kardeşlerime saygılarımla... -
@fablo biz açıklayalım sınavı ösymyi mi bekleyecez
-
Takip edemedim arkadaşlar açık link var mı ?
-
@besiktaslii peki senin foruma üye olmandaki amcın olan bilgi alış verişine hangi unsurlar giriyor acaba, bi öğreneyim de nezdimde haklı mısın haksız mısın ona göre cevap vereyim
-
@g4z1 bi tane itiraz eden olmadı kendi listemizdeki yerine ,olurdu yani neden olmasın
-
@besiktaslii arkadaşım demek istediğini doğal olarak ben de anladım, ancak yanılıyorsun, eğer düşündüğün gibi olsaydı birçok uzmanlık mülakatından 2 defa hakimlik müülakatından elenip de 4. yılımda haala ders çalışıyor olmazdım
-
Günde ortalama kaç sayfa ilerliyoruz forumda, ty tarihinin rekorunu kırabilir miyiz bu başlik altında
-
bugün bu link açık kalacak yarın dolduracaklar.Bu iş yarın biter arkadaşlar rahat olun.
-
@kemoenes pareto öyle demiyor
-
@kemoenes inş sen haklı çıkarsın kardeşim.
-
@yasaminizleri inanmayacaksınız ama kaymakam
-
@kemoenes bende yarından umutluyum