2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bolulu Birde işin saçma yanı 2 ayda hadi hukukları bitirdin.İktisatı nasıl bitiriyorlar acaba kesinlikle para tuzağı.
-
@kemoenes kursa kayit olunca tam bilgi vermiyorlar mesala kpss a grubuna kayfoldunuz ee malum en erken ise baslama 2 yılı aliyor. Oda puan iyiyse ilan erken gelirse ve mulakati kazanirsan bunu soylemiyorlar...
-
@refik-soydam hocam bu konuda tecrübelerinizi bize aktarın beraber güzel bir çalışma yapalım
-
Link kokusu mu geliyor biryerden sanki
-
@luthor bilmiyorum ki her güne ders koyarsa olur zira dersanlerde normal sartlarda haftada 5 saat ders olunca 6 ayda makro mikro ancak bitiyormus
-
Linkkkk yok mu link
-
@luthor hocam temelin olduğunu varsayarak genel tekrar yapiyorlar.mumkun mu hiç bilmeden öğrenmek.anca cok zeki olur ezberlersin oda cok işine yaramaz.
-
@bolulu hocam hangi online eğitime gittiniz
-
@luthor hocam online kursta da kpss mantığı ile işleniyor zaten. Çoğu hocanın sınav sisteminden haberi bile yok. Kimseye güvenmiyorum o konuda. Parayı kolay kazanmıyoruz. Yazık günah.
-
@bolulu oda ne kadar verimli olur ayrı konu.Kpss çalışan insan için sıkıntı olmaz ama sadece bu sınava girmek isteyenlere yazık etmişler.
-
Linkçiler:)
-
2012 sınavında ilçe idare kurulu kaç üyeden oluşur sorusu hiçbir idare hukuku kitabında doğru düzgün yoktu. Millet çuvalladı. Daha sonraki basımlara girdi. Yine yapı tatil zaptı nereye asılır sorusu hiçbir kitapta yoktu sonradan eklendi. Taşınmaz mal zilyetliğine yapılan tecavüz yoktu sonradan eklendi. Kitaplar hep adaptif beklentiler teorisi gibidir. Yani yalnızca geçmişe bakarlar. Önemli olan geçmiş değil hiç keşfedilmemiş alanları bulabilmektir. Çok basit bir soru. İL İDARE KURULU EN AZ KAÇ KİŞİYLE TOPLANIR? diye bir soru çıksa acaba kaç kişi yapar. Ya da idari teşkilatın merkezindeki bu soru daha bi kaç yıl öncesine kadar kitaplarda yer almıyordu. Şimdi var mı bilmem. Ya da ASALETEN ATANAN BİR MEMUR NE KADAR SÜRE İÇİNDE YEMİN EDER? BU YEMİNİN ADI NEDİR? mesele bu alanları keşfedebilmektir.
-
@politics06 hocam bugün belli olma ihtimali var mı akşama
-
@politics06 efendim hocam
-
Bu sınav tamamen kanun çalışarak konu anlatımlarını bitirip sindirerek kazanılabilecek bi sınav.iktisat sadece zorlar.ondanda bi dersaneden ders alırsanız tamamdır.zira kendim kazanamazsam iktisattan ders almayı düşünüyorum.
-
@butimar tabi belli eğitim düzeyinde hukuk ve ekonomi dersinin temelini aldiginizi varsayiyorum.
-
@aliserdar-çetin Onu linkçi arkadaşlar bilir @kemoenes hocam ösym deki durumu sizden alalım:)
-
@butimar hocam ben online kursu sırf iktisat için aldım. İnanın 2.ayda bıraktım dersi. Kpss mantığı ile neredeyse detayın detayı anlatıldı. bir daha girmedim derse. Youtube da iktisat videoları izledim. Daha yararlı oldu. Hocaya ulaştım görüşümü yazdım. Geri dönüş olmadı. girdiğimiz sınav basit bir sınav değil zor bir sınavda değil. Bu işi yapıyorsanız hakkını vererek yapın. Kpss mantığı ile işleyecekseniz neden kursunu kaymakamlık kursu ? Soru örnekleri bile hazırlamaktan acizler.
-
@kemoenes Hocam bu piyasadaki online eğitimlerde beş para etmez.Kpss için birkaç tanesine baktım gerçekten zaman kaybı.Hele birde kitap mevzusu var ayrı kanayan yaramdır.Bu sene kpssye girenler bilir piyasada sağlam denilen ikisat soru bankalarının işe yaramazlığını.
-
@luthor haklısınız hocam. Ben almayı düşünmüyorum kurs bir daha. Kendi imkanlarımla çalışacağım. Burada eğer soru da hazırlayabilirsek bence çok çok yararlı olur.