2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes siz hangısını kullandınız hocam ?
-
@gizemce bence evet
-
@can-mavi 14,5 alan 11 gkgy ye ne diyorsunuz hocam?
-
@popescu bence şansınız çok yuksek bu netlerle
-
@luthor nohutcunun insan haklarina calistim ama sinavla pek ilgisi yoktu.
-
@luthor bana çok karışık geldi. Çok detay var. 1 kere bitirip bir daha geri dönmedim o kitapta. özet çıkartarak çalışmak en iyisi. diğer kaynaklardan da yararlanmak gerekiyor. İnsan hakları a kadro kitabı da işe yarar gibi duruyor.
-
@popescu bence olur 14,5 alan + 11 gygk mülakata kalır, ancak onun altındakiler de yavaş yavaş standart sapmaya göre diye tahmin ediyorum
-
@popescu protokol sorusu bilgiyi değil ezberi ölçen bi soruydu. ben doğru yaptım ama bildiğimden değil. sadece 14 nolu protokolün önemli olduğunu bilmiyordum o kadar.
-
@can-mavi hocam benim 13 alan gy den 12 net ama 13 veya 14 nette olabilir türkçeye bağlı olarak sizce durum nasıl
-
@gizemce hocam nohutcunun kitabı vardı ama pek beğenmedim. Çok detaydı. A kadro nun özet gibiydi daha çok işime yaradı diyebilirim. onun haricinde online eğitim notlarına baktım.
-
@fc-real-gdp hayır hocam bence ezber ile alakası yok her protokolün getirdiği yenilikler var bu sınava girmeden önce bunları mutlaka bilmek gerek ama hiç bir hoca 14 nolu protokol ile ilgili bu bilgiyi vermedi maalesef.
-
@can-mavi inşallah, teşekkür ederim.
-
17 alan 9 gkgy neti var gibi görünüyor şuan. sayfadan uzak kalıp heyecan yapmamaya çalıştım ama ne mümkün. yazılanları okuyunca ümit var diyorum ama tecrübesi olan biri daha objektif değerlendirebilir mi?
-
@gizemce inşallah yarın görücez
-
@popescu ben o protokolleri çıkmaz diye hiç çalışmadım. Keşke okusaydım. Direkt rakam sormazlar gibi bir hataya düştüm
-
Linklerden 22de açılmış. Acaba bu sefer ki ne
-
İnsan haklarını üniversitedeki hocam sayesinde 4/4 yaptım ama ekstradan hiç kaynak bilmiyorum
-
@kemoenes abi ben çalıştım ama ben de yapamadım
-
@althusser not mu vardı hocam ?
-
@popescu hakikaten karıştırmak normal. Sınavın belkide en zor 2-3 sorusundan biridir.