2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yeşil galiba avukatsınız hocam bizden daha iyi biliyor olmalısınız maalesef hiç bir fikrim yok
-
@gökbörü yapma güzel kardeşim yanlış yönlendiriyorsun. Arada ve olmadan nasıl doğru sayılsın. Plan ve bütçe komisyonu ile plan bütçe komisyonu aynı şeyler nasıl olsun. Boşuna ümitlenme bile kardeşim arada ve olmadan puan alamazsın. Zira anlamın kaydığınında farkındasındır zaten.
-
@gökbörü "ve" yoksa puan alamazsın. Sınai ve kalkınma bankası örneği var. İMKB doğrudur.turkce konusunda katılmıyorum yüzeysel,ustunkoru bile kesin doğru diyemeyiz yoruma açık cevaplar; bunları kabul etmeyip 7 tane alternatif cevap yazabilirim. ne zaman kendi cevaplarimizin doğru olduğunu iddia etmeyip objektif yorumlar yazılır o zaman daha objektif yorumlar çıkacaktır.dogru 1 tanedir.temenniler doğru değildir
-
@yakupcemil İMKB kısaltmasina puan verilmeyebilir.
-
@yakupcemil malesef ben de aynı fikirdeyim kısaltmalara puan verilmiyor
-
@refik-soydam evet stajyerim hala. sağlam kaynaklarda bu şekilde geçiyor( Bahtiyar Akyılmaz, Türk idare Hukuku) . ancak "kuruluş" ifadesinin olması gerektiği yönünde yorumlar mevcut.
-
@yeşil hizmetsel sorusundamı kuruluş yazmalı? Ya peki içinde kurum olarak örgütlenenler nolcak üniversite tübitak gibi
-
@bf24 hizmetsel kuruluşlar yazdım, yanlış kabul ediyorum.
-
@popescu sonuna kuruluş yazan da kurumlar yazan da kabul görmeşi çünkü direk mevzuatta yer almayan doktinsel bir isim ve içerisinde hem kurum hem de kuruluş şeklinde örgütlenenler var. Tabi biz ne dersek diyelim önemli olan ösym nin kabl ediceği. Belki ikisinide yazana vermeyio yönetimler diye genelleyene verir bekleyip görücez.
-
kurum bir bütüne verilen ad iken kuruluş bu bütün içinde örgütlenmiş gruptur. devlet tüzel kişiliği içinde yer alanlara kurum ayrı bir tüzel kişiliği olanlara kuruluş adı verilmesi şeklinde üniversiteden hatırladım bir bilgi hatırladım. bu tartışmada ama son söz ösym e ait tabiki
-
@bf24 kabul etmezlerse osym nin acik hatasi vardir cunku kanun da kurulus olacak diye acik bir ifade yok hizmet bakimndani yazana puan verilmeli kurum veya kurulus denmesine veya bir sey demeyip hizmetsel yerinden yonetim yazana da puan verilecektir ,verilmelidir
-
@bf24 sorular ve cevapları paylaşsalar ne olacak sanki. Ha çok itiraz gelecek diye paylaşmıyorsalar nelerine güvenip açık uçlu yapıyorlar. garip bir kurum valla.
-
@refik-soydam kurum kuruluş arasındaki farka bu sınava her ciddi hazırlanan vakıftır zaten ama bu konuda garip birşekilde ikiside uymuyor bence. Kurum diyince hepsini kapsamıyor kuruluş deyince de çünkü içlerinde iki şekilde de örgütlenenler var. Ya ikisi de kabul görecek yada yönetimler diyip genelleyenler kabul görecek yada hepsi birden çünkü bu konuda üçü de mantıklı.
-
@bf24 serhat şehrimiz Kilis ten herkese hayırlı cuma Lar. Rabbim hayırlısı ni nasip etsin hepimize.
-
@yörük20 hayırlı cumalar kardeş.
-
@yörük20 ooo selamlar hocam, dua et bize oralardan. Günaydın hayırlı cumalar.
-
günaydın dostlar bugun açıklanır mı?
tahminleri alayım -
Eveet beklenen gün geldi. Hakkımızda hayırlısı olan olsun inşallah.
-
@köykorucusu %40 diyorum
-
@yakupcemil Bu tarz yorumları gördükçe anlıyorum ki arkadaşlar bizlerin okuduğunu anlama problemi var. Ben Türkçe sorusunda varsayalım ki,örneğin,misal ÖSYM şunları şunları kabul etti diyelim sen o kabul ettikleri cevap dışında bir cevap verdiysen hatta verdiğin bu cevap doğru cevabı karşılasa bile örneğin "Detaysız" yazmışsındır evet doğru cevabı karşılıyor olabilir ama ösym alternatiflerinde yoksa 0 puan alırsın dedim bu kağıdın nasıl değerlendirildiğini göstermek için basit bir örnek. Malesef okuduğunu anlayamama problemi mevcut bazı arkadaşlarda yazdığımı tekrar okumanızı rica ediyorum.