2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Günaydın herkese bugün açıklanmasını beklemiyorum haftaya cuma, düşük ihtimal sonrasındaki pazartesi 1 hafta daha beklemeye devam maalesef
-
Bismillah..kanunların çıktısını aldım 800 sayfa Allah yeni sınav döneminde kolaylık versin. Mahçup etmesin
-
@abdullahogz bende yavaş yavaş başladım hocam o işe burada çalışma ekibi oluşturup soru havuzu yapabilirsek sırtımız yere gelmez
-
@kemoenes inşallah temennimiz o yönde. çok sağlıklı olur gerçekten sağlam bi ekiple
-
yanlis gormediysem yeni linkler acildi 25 e kadar acik.bugun bi duyuru gelecek o kesin
-
23,24,25 nolu linkler bu sabah açildi
-
inşallah bugün açıklanır takip etmekten yorulduk artık
-
sadece 25 boş şuan arkadaşlar
-
arkdaşlar benim netlerimi de yazın gy-gk: 9 alan: 19.5
-
@selmanersoy kardeşim bu netler türkçesiz ve ahlaki risk/dışsallık, imkb/oib ve tam dışsallık soruları hariç mi ? çünkü o listeye bunlar hariç olarak hesapladıklarımızı yazdık da ondan soruyorum
-
@can-mavi alanda dediğiniz gibi hepsini yanlış kabul ettim gy-gk de türkçe dahil oradan 3 yanlış varsaydım o zmaan şöyle netleştirebilirz GY-GK: 6 , ALAN: 19.5
-
@kemoenes 22 23 24 doldu mu ki
-
@selmanersoy alandan 3 soru çıktım 19.5 doğru diyorsun 24 soru var zaten fullmü yaptın alanı.
-
@ultras06 22 25 BOŞ 23 24 te Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirilmeleri İşlemleri bu var ve muhtemelen bunun duyurusu yapılacak sınav sonucu haftaya kalacak
-
@bf24 Öyle birşey demedim ben bir daha oku istersen türkçeden 3 doğruyu çıkarıyorum türkçesiz güncelleştirdim
-
@selmanersoy alan: 19.5 yazmışsın.
-
-
arkadaşlarla tecrübe ile sabittir @paretowilfredo duyumları sağlamdır bu günden beklentiniz olmasın keşke yanılsa . ama sağlamcıdır kendisi, yoksa böyle bir riske girmezdi.
-
@bf24 alan 24 soru var bende burada şaibeli olarak addedilen sorulara vermiş olduğum cevapları yanlış olarak saydım dolayısıyla alan doğru sayım 19.5 gy-gk den türkçeyi dahil etmedim son hesaplamada imkb/öib yanlış saydım onuda bihayetinde 6 doğruda oradan geliyor. şimdi anlatabildim mi acaba?
-
@bf24 olamaz mi? alandan full yapmak yasak mi :)gygk'si cok iyi degil demek ki alana agirlik vermis.