2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@oflu61 o zaman 30 ve üzeri yapan kazabır bu da sınavın türkçe dahil ham puan olarak 70 ve üzeri olanlar sıralamaya girer yav kardeş üçüncü girişin ama kusura bakma hiç tecrübeli değilsin anlaşılan
-
25,5 ile kapatacağını düşünüyorum.
-
Geçen sene foruma olan ilgiyle bu seneki bambaşka.Yüksek doğruların olması çok doğal.Burayı gercekten emek veren kisilerin takip ettigini biliyoruz zaten.Ancak şöyle bir durumda var bu sınavın gecen yıla göre bir tık yukarıda kapatacağı aşikar.Bu demek değil ki 28-29-30 ile kapatsın.Bu mucize olur arkadaşlar sınavın bir standartı var bu yüzde 60-65 başarı oranıdır bu ne test sınavında ne de gecmis acık uclu sınavlarda degismemistir ve yine degismeyecektir.Sınavın maksimum kapatacağı doğru sayısı 26'dır.
-
@popescu Bende aynı fikirdeyim 25 altı zor gözüküyor.
-
Bugün açıklanır mı ne diyosunuz
-
Yarın aynı sorularla bir sınav yapılsın yine 30 ile kapatmaz bu sınav:) Hala cevabını bilmedigimiz ve ikilemde kaldığımız sorular var..Ne çok kötümser olalım ne de çok iyimser.
-
Uzun zaman oldu severek takip ettiğim seviyeli bir form burası. Hala da severek takip ediyorum. Bir konuya açıklık getireyim, yorumlar geçen yılın 3 katı oldu deniyor bu normal. Çünkü diğer malum formda neredeyse hiç yazan yok. Buraya kaydı herkes. Ama şunu da eklemek isterim oradaki troller ve inatla kendi doğrularını ispatlama çabasında olan kitlenin bazıları da buraya geldi..
-
kim kaç netim var derse desin, alan ağırlıklı 24, gygk ağırlıklı 25 yapan mülakata kalır
-
son 3 sınavdır aynı şey, sadece kaymakamlık değil hakimlik sayıştayda da böyle olur sonuç öncesi
-
Forumda 100 kişiden tam 40 kişi türkçe ve tartışmalı sorular hariç ( yani 10 soru hariç. 30 soru üzerinden.) 23 net ve üstü yapmış. Cidden 23-24 le kapatıcak diyenlere gülüyorum. Evet anlıyorum temenni ediyonuz ama biraz gerçekçi olun arkadaşlar ya. Ben bunu diyenler ilk baş şaka yapıyor sandım gerçekten.
Ya biraz matematikle şunu düşünün: bu sınava yaklaşık 20000 kişi girecek. Hadi bunların 18 bin tanesi öylesine girmiş olsun. Adam akıllı 2000 kişi sınava hazırlanmış olsun(ama kesinlikle daha fazladır). Forumda 100 kişiden 40 tanesi türkçesi 4 net sayarsak 27 net yapmış bile. 100 ü 2000 e oranla 800 e yakın kişinin 27 net ve üstü yapmış olması demektir. Hadi bu hesaplamada bir çok parametreyi kaçırdık ve hesaplamayı unuttuğumuzu varsayalım. En az 500 kişinin 27 net ve üstü yaptığını gösterir. SINAVI 400 KİŞİ KAZANACAK SADECE. İnsanları umutlandırmayın. Benimde hep aklımı çeliyosunuz umutlanıyorum ve çok sinirleniyorum 23-24 diyenlere.
Özet: bu sınav sonunda sınır 23-24 le kapatırsa bu forumdaki kimseye güvenmem alayı papelcidir. Çünkü yalan söylüyordur netim şu kadar diye. Yada iyimser olursak çok büyük hesap hatası yapıyolar. -
@kaimoğlan hocam bir de sizin gibi iletileri dikkatli olumayanlar var 2 ihtimal var diyorum zaten ya burda süper ötesi bir kitle var maşallah yada sınav yüksek kapatır gerçekten. İnşallah 1. İhtimal Doğrudur diyoruz zaten. Azımsancak bir sayı da değil 60 70 kişi olsa da çünkü sınav burdan ibaret değil bir de dışardaki kitle var hiçbir forum takip etmeyen işi gücü yoğun arkadaşlar da var ki onlar en tehlikelisi zira tanıdğım geçen senenin ilk 5 inde olan bir arkadaşım var öyle türkçe hariç 30 doğrusu olan. Hal böyle olunca burda 60 70 kişilik uçuk doğrulu kitle göz korkutuyor tabiki. Ama genede 1. İhtimale dahildir inşallah bunlar
-
@popescu birinicin 34 net yaptığını varsayarsak sapmadan 2,94 geliyor. 25 netle kapatırsa 73.5 puana tekabül ediyor. bence 25 le kapatması olası.
-
Cumamız mübarek olsun değerli dostlar
-
@hahamas dostum göz ardı ettiğin bir husus var,
1-sınava 20000 kişi de girse 50000 kişi de girse rekabet zaten 1000 kişi hadi bilemedin 1500 kişi arasında olur, bu her sene hakimlik-kaymakamlık-sayıştay sınavlarında böyledir.
2-bu forumu takip eden kişiler de zaten bu 1000 kişinin 750-800 ünü oluşturuyor, foruma yazanlardan ise bu 1000 kişinin 300-350 sini oluşturuyor.
3-anlayacağın ilk 400 de olacak kişilerin 150-200 civar zaten bu forumda yazan veya takip eden kişilerden olacaktır. -
@can-mavi HOCAM BUGÜNDE AÇIKLANMAYACAK ANLAŞILAN NE BİR GELİŞME NE BİR HABER VAR UMUTLARIMIZ HAFTAYA KALDI ANLAŞILAN...
-
@bf24 1. İhtimal sınavı iyi geçen kardeşlerimiz bu forumun methini duyup bu foruma geldiler o yüzden güzel bir potansiyel var burda. 2. İhtimal ise herkes iyi yapmış gerçekten yüksek kapatacak her forum ve hiç forumlarda dolaşmayanlar bu şekildeyse.
-
@can-mavi 4 tane sıkı çalışan arkadaşız. Diğer üçünün netleri türkçe dahil 31-29-28. Ve bu forumda üye değiller. 4 kişiden sadece ben bu foruma üyeyim. Yani forumda yazmayan çok yüksek neti olan kişilerde var.
-
@issiz önce aöfnin kitabını okudum kardeşim insan haklarının bir çerçevesini çizdi aklımda, sonra a kadro guzel özetlemiş onu 2 defa okudum, sonra da kas ve baskent kariyerin kitaplarını cözdüm. Benim tavsiyem nohutçunun konu anlatımlı kitabınan uzak durulmalı soruları çozülmrli.
-
bende foruma bakmazken 30 netim var sanıyodum Türkçe hariç
-
@snotz Hocam sana zahmet beni günceller misin?
-Alan 17.5 net
-Gk 1 netTürkçesiz ve tartışmalı tüm sorular okmadan toplam netimi 2,5 ile çarptım 46,25 puan yapıyor.