2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi abi kimseye güvenimiz kalmadı ya
-
@darısı-başımıza hahahah doğru diyorsun valla
-
çünkü o görseli paylaşıp, bugün açıklanacaktı, madem tarih yazıyorsun tarihe uy tarzında bir ileti paylaşmıştı sayın hocamız, ancak bu iletiyi paylaştığı tarih 9 ekim
-
Soruda fiyatlandırılan bir şey var mı ki? Ben orayı anlayamadım.Yoksa senin düşüncene katılıyorum.
-
@darısı-başımıza var kardesım 4 tane
-
@umitcoskun0644 kardeşim ödenti : Bir hizmet karşılığı sürekli ve düzenli ödenen para (eş anlamlılarından biri aidat) , ödenilmesi gerek veya ödenen para
-
Eğer ödenti parasal bir şeyse dediğinde haklısın.Lakin başka bir cevap da çıkmıyor, bence iptal edilsin o soru da
-
22,23,24,25,26 5 tane oldu şu an.
-
@umitcoskun0644 açıklanır o zaman
-
Akşam 7-8 e kadar ihtimal var gelmezse de paretonun paylaştığı gibi haftaya cumaya kalır
-
@umitcoskun0644 iptalini gerektirecek bir hatasının olduğunu düşünmüyorum, evet biraz karışık ve anlamsızdı kabul
ayrıca farklı anlamları da varmış , ödenek : Derneklere, her yıl üyelerince ödenmesi gerekli katılma payı.; kesenek ; Bir hizmet karşılığı sürekli ve düzenli ödenen para (eş anlamlılarından biri aidat) -
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@umitcoskun0644 iptalini gerektirecek bir hatasının olduğunu düşünmüyorum, evet biraz karışık ve anlamsızdı kabul
ayrıca farklı anlamları da varmış , ödenek : Derneklere, her yıl üyelerince ödenmesi gerekli katılma payı.; kesenek ; Bir hizmet karşılığı sürekli ve düzenli ödenen para (eş anlamlılarından biri aidat)ödenek diye yanlış yazmışım orası 'ödenti : diye başlayacak
-
@umitcoskun0644 muhtemelen kaymakamlık sonuc duyurusu birezdan gelecek arkadaslar heyecanlanmaya baslayalım haydii
-
@hahamas ben de son 3 sınavdır ortalamaları forumları, giren kitleyi takip etmeyim burada yorum yapanlara (23-24 diyenleri) gülüyorum demene gülüyorum. Geçen sene bana 26 dogru altında olanlar mülakat kapısından bile geçemez diyenleri hatırlıyorum. Kaç sınav kaç mülakat tecrüben var bilmiyorum ama kaymakamlığa 382883828838 kişi bile girse sağlam kitle bellidir. P 37 döneminde de sizin gibi 70 doğrunun altına düşmez bu sınava kimler giriyor diyenler vardı. 60 kişi alıyordu. 62 dogru 78 ile kapattı. İlk açık uçlu yine senin gibi çevresine gülenler vardı. 78 ile kapattı. Geçen yıl yaaa millet çok çalıştı buna şöyle kolay böyle kolay diyenden geçilmiyordu. 100 kişi alırken 400. Kişi 74 bandında idi. Hani küçümserce basit matematik demişin sana matematiği anlatayım. (Normalde asla böyle konuşmam ama itici üslubuna binaen böyle yazıyorum) ÖSYM zor kolay yoktur. Belli bir bant vardır. Bu ağırlık 60 kişi aldığı dönemde %70-75 arası başarıdır. Dikkatini çekerim test sınavında bile böyle olmuştur. Alım çok olunca bu agırlık %60-65 bandıdır. Yine matematikten devam edeyim sana Prof p37 dönemi 400. Kişi 56 bandı doğrusu vardı. İlk açık uçlu sınav 400. Olan 76 bandı puanı vardı. En son sınavda keza öyle. Bu sınavında %60-65 i 24-26 arasıdır. İsterse en üst zekalar girsin isterse en kolay sorular olsun. Eğer cevap vereceksen varsayımlar ile değil somut verilerle verirsen iyi olur..
-
Arkadaşlar duyum yok mu duyum..
Mülakat sonucu beklerken onlarca duyumcu vardı. . -
@can-mavi onu yanlış anlamış bence. 9 eylül sınav tarihini 9ekimde aciklanacak diye algilamis olmali. Çünkü ösym aciklanma tarihini belirtmemişti.
-
@Snotz ekleyebilirsin hocam
-
Bugün açıklanacak olsaydı acıklanmasına ilişkin ilan gelirdi. Bu saatten sonra zor. @pareto_wilfredo 'nun aldığı bilgiler doğrultusunda bir hafta daha bekleyeceğiz:((
-
@mulkiamir geçen sınavda aciklanacagina iliskin duyuru gelmedi..
Direk açıklandı. . -
Ben bu 5 linkten umutluyum inşallah açıklanır 17.30 a kadar f5