2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam tesekkur ederım hocam
-
@can-mavi bende yorum sorusuna oyle cevap verdım mantık aynı
-
Turkce 1 resim sorusuna cevabim yorumlarinizi bekliyorum:
İnsanlar her ne kadar okuduklari veya duyduklarından etkilenseler de, en etkilisi gördükleridir.
-
@gizemce Hayır birtek onunla alakali degil, alan Puanınız 0.6 , gygk Puanınız in da 0.4 ile carpilir hampuanınız in bulunacağını ifade ediyor , zaten o yüzden alan ağırlıklı yapan dedikçe doğru sayısını düşürüyoruz
-
"bin kelime ile anlatılabilecek bir konu, bir resim ile anlatılabilir." yazdım.
-
@can-mavi 14,5 alan 7 gkgy (türkçe hariç) için ne diyorsunuz hocam?
-
@sessessc ınsallah kardeşim Hangimizin idare sorusu doğru ve hangi soru çünkü biri alan diğer gygk , idaredeki sorusu kimin doğruysa o önde
-
@popescu bence Türkçeden 4 doğru çıkarsa olur kardeşim , duruma göre Türkçeden 3.5 da yetebilir
-
@can-mavi teşekkürler hocam "hizmetsel kuruluşlar" cevabı için düşüncenizi de merak ediyorum kabul olur mu diye zahmet olmazsa?
-
@popescu kardeşim yalan konuşmuş olmayayım , bence kabul olmaz , eğer böyle şeyler kabul olursa her soruda kabul olabilecek dünya kadar şey bulabiliriz
-
@can-mavi hocam bi arkadaş AÖF kitabından görüntü atmıştı kısaca hizmetsel kuruluşlar denir yazıyordu ondan sonra acabaya düşmeye başlamıştım ama bende kabul olmayacağını düşünüyorum, eyvallah.
-
@duryy 67 ham puan ile mülakata kalabilirmiyim ?bilmiyorum
-
@popescu Arkadaşlar söyleyeceğimi yanlış anlamayın lakin bir resim bin kelime sorusunda Türkçede keşke yazdığınız cümlenin içinde "resim" ve "kelime" ifadelerini kullanmasaydınız. Bir uyarı yoktu bunları kullanmayın diye biliyorum ancak soru çok subjektif bu kelimeleri kullanmadan örneğin görsel ve sembollere dayalı anlatımlar falan filan diye bir cümle kursaydınız daha etkili olurdu kanaatindeyim. Tabii ki yine de puan alabilirsiniz ama ben olsam içinde "resim" ve "kelime" geçen bir cümle kurmazdım,kurmadım da.
-
@popescu Aynen bende senin gibi yazdim.
"Sayfalarca anlatılmak istenen bir şeyi, bir resim bizlere verebilir."
-
kelimelerle ifade edilmesi zor olan konuları , bir resim anlatır
-
@gökbörü uyarı olmadığı kullanmakta mazur görmedim ama haklı olabilirsiniz.
-
@daywalkers bence tam cevap buydu zor bir soru olarak görmüyorum bunu hocam.
-
Hayat böyle değil maalesef...
Ben böyle yazdım,böyle olmalı..!
Bu netle kapatır...
Beni elediler, hakkımı yediler bu işler hep torpil... ( Bunu yazan, ilk açılan sınavda senden benden daha çok saldirir) kazananları da tebrik etmez.
-
@oguzhan06 hocam yanlış anlamazsan ben sana birşey demek istiyorum. Hiç lafı kıvırmayacağım 67 ham ile mülakata kalır mıyım sorusu samimi gelmiyor. Çünkü gerçekten 67 ham yapan birisi bu sınavı kazanacağını bilir.
-
@yakupcemil Hocam sen yüksek kapatırcılara fena sinirlenmişsin.2 iletinden biri bu şekilde.