2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo kardesim "meyve veren ağaç" misali bunlar bosver sıkma canini. sen lazimsin foruma.
-
@paretowilfredo sırf bu yüzden memurlarda hesabının banlandığını ve facede çokça şikayet aldığın için 2 defa hesabının kapandığına birebir şahit olarak katılıyorum kardeşim, şeytana yol göstermemek lazım
-
Arkadaşlar önceki sinavdan daha kısa sürede açıklanmasını bekliyorduk çünkü ÖSYM nin geçen seneye göre daha rahat bir dönemine denk gelmesi, soruların daha kısa cevaplı olması vs
Acaba itiraz edilen İMKB gibi sorular üzerine , sorunun iptali gibi bir durum gerçekleşti ve kağıtlar tekrardan mı okundu sorusu aklıma geliyor
-
@can-mavi hocam uzamasının nedeni giren sayısı mı acaba sayının fazla olması uzatıyor mu süreci bugün 39. gün oldu geçen sene de 33 gün olmuştu bu kadar uzamamıştı süreç bu sınavda türkçe daha belirleyeci olacak gibi geliyor ayrıca yirmi ve yirmi netin üzerinde olanlar türkçesiz kazanma şansı var diyorum yapılacak türkçe soruları kaderi belirleyecek saygılarla....
-
@paretowilfredo gerçek pareto mu bu
-
@aliserdar-çetin sayının fazla olması okuma sürelerini etkilemiyor, ki bu 2015 yılındaki açıklamada da açıkça belirtilmiş, işbu olunca sınava giren sayısı için uzatılması kurum açısından çok sarsıcı olacaktır. uzamasının nedeni bu dönemde ösym'nin yaptığı sınavlardaki yoğunluk olduğunu düşünüyorum, soruya itiraz edilmesi de uzatmaz çünkü ösym'nin yaptığı her sınavda muhakkak soru itirazı yapılır. sırf bu yüzden süreç uzamasın diye İYUK 20/B maddesini eklediler kanuna
-
Acaba gercekten ıptal ettıklerı sorular oldu mu surenın bu kadar uzamasının sebebı ne kafamda delı sorular
-
@can-mavi aynen hocam cuma olacak bence bu iş
-
@kemoenes cuma veya en geç pazartesi ben de bekliyorum dostum
-
@kemoenes hocam inşallah cuma günü bu işi açıklarlar beklemek yordu hepimizi olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenseydik ona göre yol alırdık...
-
aynen kardeşim. Ders çalışmaya başlamak lazım.Yabancı dizilere kaptırdım kendimi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@aliserdar-çetin sayının fazla olması okuma sürelerini etkilemiyor, ki bu 2015 yılındaki açıklamada da açıkça belirtilmiş, işbu olunca sınava giren sayısı için uzatılması kurum açısından çok sarsıcı olacaktır. uzamasının nedeni bu dönemde ösym'nin yaptığı sınavlardaki yoğunluk olduğunu düşünüyorum, soruya itiraz edilmesi de uzatmaz çünkü ösym'nin yaptığı her sınavda muhakkak soru itirazı yapılır. sırf bu yüzden süreç uzamasın diye İYUK 20/B maddesini eklediler kanuna
@gizemce , ilerimin son cümlesini ve İYUK madde 20/B'yi bir daha okursan sevinirim
-
Arkadaslar lutfen eksik dua etmeyin. Bugun aciklansin hayirlisiyla diye dua edelim
-
@paretowilfredo dostum benim senin sahsında söylediğim bişey yok sağolasın yardımcı olmaya çalısıyorsun, ikinci olarak farklı maksadım olsa idi daha farklı şekilde sorardım zaten dostum soruyu ki burada olmazdım zaten, üçüncü olarak kurum protokol imzalar ilan geleceği bir şekilde duyulabilir eyvallah iç işleyiş süreci bu ondan yana sıkıntı yok benim asıl söylemek istediği ÖSYM gibi kritik öneme sahip gizliliğin esas olduğu güvenin ön planda olması gereken kurumun bu hususa dikkat etmemesi sınav açıklanmasıkağıtların açıklanması vb hususlar önemli işte burada içeriden bilgi alınabilmesi insanın aklına şüphe getiriyor ki malum şüreçte bu husustan cok canı yandı hepimizin bu işi direk ösym nin el atması su tarihte açıklanacak demesi lazım bence tekrardan belirttiğim gibi senin forumun nezdinde bi eleştiri değil kurum nezdinde bir eleştiri benimki
-
@can-mavi hemen bakıyorum o maddeye
-
@kemoenes ben yapayım da izlemediklerin varsa izlemeden başlama derse kardeşim
mentalist, house, fringe, dexter, forever, flash
izlediğini düşünerekten söylemeye gerek duymadıklarım ise : game of thrones, how i meet you mother -
@sbn98 Dedigine katiliyorum dostum. ÖSYM seffaf isletse surecleri zaten bizim ugrasmamiza gerek kalmaz bilgi almak icin. Ancak niyeti iyi olmayan kendince algi calismasi yapan bunu tutturup bir seyler devsirmek niyetinde olan cok insan var. Ancak farkinda olmadiklari bir sey var. Elhamdulillah bizim alnimiz aktir. Nasil bir devlet gelenegi ve terbiyesi icinden geldigimizi devletimiz de gayet iyi bilir. Halihazirda devlet uhdesinde calisan biri olarak zaten bir cok seyi kanitlar durumdayiz. Bize guvenen insanlar da bizi bildiklerinden guvenir. Ailemiz soyumuz sopumuz bellidir. Tum bunlara ragmen surec bu denli hassasken olur da birleri iftira etmek itham etmek bu noktada bir algi olusturmak gibi bir gaflete duserse diye soylemek istedim dusuncelerimi. Ha ne olur, ugrasimizdan vazgeceriz olan siz iyi niyetli dostlarimiza olur. Allah goruyor. Herkese niyetine gore de verecektir bir seyleri.
-
@kymkm kardeşim bunda kötü veya artniyetli veya mahrem olan ne var ben bunu anlamadım. Mesela ÖSYM bakanlık ile protokol alıyor ve bunu duyan arkadaşlar şu tarihte sunan var diyor ve biz buna çalışıyoruz, inanıyoruz vs.. Hani burada ne ÖSYM’yi ne de bunu söyleyen arkadaşı zorda bırakacak ne var ki.
-
@nice_flight imkb itiraz olayı saçma. Daha ne açıkladı da neye itiraz ediliyor hocam anlamış değilim. Önce ÖSYM sonuçları açıklar daha sonra kişi cevap kağıdına bakar ondan sonra dava olursa olur.. Şu an kurumun neyi baz aldığını bilmeden neye dava açılıyor?
-
@can-mavi eyvallah kardeşim. dexter ne zamandır izleyeceğim izleyemiyorum. Walking dead başladım. Daha çok gerilim, aksiyon sevdiğim için mentalist harika gözüküyor konusu