2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Linkçi arkadaşlar linkler ne durumda
-
@gizemce bilgi edinme 4292 madde 12'ye göre; Belli bir tarihte açıklanacağı, duyurulacağı önceden belirtilmiş olup, zamanından önce açıklanması halinde kamu yararını zedeleyecek veya kişisel menfaat temin etmek için kullanılabilecek bilgi veya belgeler, belirtilen tarihten önce açıklanamaz, erişimi sağlanamaz. SINAVIN AÇIKLANACAĞI TARİH BELİRTİLMEDİ ?
madde 11'e göre; 15 İŞ GÜNÜ içerisinde sağlaması lazım ama benim sanki 20 iş günü oldu diye hatırlıyorum
-
@kemoenes başka bir kurum vasıtasıyla edinilebilecek bir bilgiyse 30 gündü süre hocam o yüzden 15 günü aşmıştır.
-
@conmaynard bende öyle düşünüyorum
-
@gizemce sınava giren kişi sayısısını zaten sonuç belgesinde görebiliyorsun
-
Günaydın arkadaşlar bekleyişe devam gibi gözüküyor bugünden emin olmasam da yine de bir umut açıklanır mı acaba diye takipteyim. Duyumlara göre cuma açıklanacak gibi gözüküyor.
-
Link yok mu link
-
@darısı-başımıza olumsuz.
-
@kemoenes roger that
-
@can-mavi hocam sınava ılk gırısım daha sonuc belgesı bile goremedım
-
sınav açıklanınca muhtemelen @paretowilfredo ile tanışmış olursunuz şuan pek dikkatte alınmıyor açıklaması.şahsen ben cuma günü link,beklenti muhhabetine gireceğim
-
@suigeneris88 An itibari ile link yok. Erken açıklanacağını düşünmüyorum. Hafta sonu kimle konuştuysam en iyi ihtimal Cuma açıklanır dedi.
-
@mulkiamir hocam bana da cuma gibi geliyor...
-
Bugün 26. iş günü.. ösym otuza tamamlayacak herhalde.
-
@öktem_ilteriş hocam 4 gün daha sabır edeceğiz o zaman:)
-
ösym verem etti bizi artık açıklasında çıksın aklımızdan bir an evvel bir şey yapamaz olduk iyice
-
youtube da videodan pazartesi 10:30 diyen adamın öngörüsü patladı sanırım
-
@selmanersoy kitap yazmış sanırım (insan hakları). Ama ciddi reklam yaptı hani.
-
@kemoenes aynen herif reklamını yaptı bizde izledik hani
-
Guy geldi bakalım burdan ne çıkacak