2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@görünür-el orada haklısınız hocam.suçun büyüğü aslında bizlerde. ancak herkes bir amaç uğruna gittiği için bazı değerler göz ardı edilebiliyor. Kendi adıma emeğe her zaman saygı duyarım ancak haksızlık karşısında babamın oğlu olsa lafımı esirgemem. Enayi desinler farketmez ancak yaptıklarını yüzüne vurmak lazım gelir bazen.. Sanırım pazarlama stratejisi bir nevi. Çünkü piyasada çok fazla kaynak yok. Yeni yeni yayınlar geliyor Allah'a şükür. herkesin rızkı var. Yanına üç-beş kişi almayla iki üç soru paylaşmayla haklı olunmuyor.
-
@paretowilfredo senin tahminlerine/öngörülerine güveniyorum hocam,içimden bir ses cuma akşam diyor.
-
Bugün açıklanmasından ümitli değilim. Tus sonucu açıklanabilir. Perşembe günü Eczacılık açıklanacak.
-
Bizim sonuçlar açıklanmıyorsa bu linkler ne için
-
@kadirkarasu06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi Bugün için içimde kocaman bir umut var ben şu an bekliyorum arkadaşlar umarım yanılmayız
bu iletiyi sen yazdın zannettim @kadir-karasu , gittim bir paket sigara alıp sonuç bekleme moduna girmiştirm
-
arkadaşlar soru çalışmasına bende katılmak isterim, bu sene soru hazırlayarak çalıştım (tr ek - insan hakları) 8 sorunun 6 sını tutturdum biz bize yeteriz diye düşünüyorum
-
@popescu sen tek başına takımsın abi harika sonuç
-
@kemoenes eyvallah hocam, 2005, dalgalı kur ( sınavda nedense esnek kur yaptım), 1946, kamu yararı, genel kurul ( başka bi versiyonla yazmışım soruyu), İHEB bu soruları yazmışım
-
@mulkiamir mahkemelik onlar hocam mahkeme kararları bekleniyor
-
ooooo burası hareketlenmiş nasıl son durum beyler var mı bir gelişme
-
@selmanersoy 2 aktif link, bugüne fazla ihtimal verilmeyiş ancak yine de heyecanlı bekleyiş şeklinde stabil bir durum mevcut
-
gerçi daha o malum espiri yapılıp da son aşama tamamlanmadı ama olsun , bu sene de demek ki böyle
-
27 numarali link dolu
http://www.osym.gov.tr/TR,13427/osym-baskani-ozer-esenboga-e-sinav-merkezini-inceledi-17102017.html
Digerini bilmiyorumm -
@bambamm biri ösym'yi arayıp fake mi atıyorsunuz deyip azar çekse ya
-
@can-mavi Şu durumda aktif bir linkimiz mi kaldı?
-
yine olmadı sanırım
-
@politics06 evet dostum, o da bizim değildir büyük ihtimal
-
Linklere de güven kalmadı artık. Önceki hafta cuma 10 tane link geldiğinde anlamalıydık. Link devri de kapanmış. Sağlık olsun.
-
@bf24 http://www.osym.gov.tr/TR,721/yazili-sinav-acik-uclu-sorularla-sinav-04022015.html Sondan 3. Paragrafın son kısmı.
-
@dolaylı-tümleç ''Yazılı sınav sorularına verilen cevapların yazımı, gramer kurallarına uyumu ve el yazısının karakteri, adaylar tarafından yapılan kısaltmalar gibi unsurlar değerlendirmeyi etkileyen unsurlar değildir.'' Çok dikkat çekici hocam. Birçok tartışmanın cevabı niteliğinde.