2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes isin ilginc tarafi su burada ki bircok kisi o gruptan engellenmis. Bu durum kendisini yanlisa goturecektir.
-
@yasaminizleri O gruplarda eleştiri yasak ayrıca övmediğin sürece engelliyorlar amacı bilgi paylaşımı olmayan bir grup
-
Sevgili arkadaşlar artık bir maceranın sonuna gelmek üzereyiz. Sonuçların eli kulağında artık herkes için hayırlısı olsun diyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre sonuçlar ortaya çıkar
-
En geç çarşamba günü 10.30 diyor, ya haklı çıkarsa..
Kahraman olur, asıl o zaman reklamı gör sen, sınavın ne zaman açıklanacağını bilen adam.. -
Bu defa linklere sahip çıkalım
-
@kadirkarasu06 İnşallah Kadir kardeşim hayırlı olsun şimdiden..
-
@kadirkarasu06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
nşallah herkesin gönlüne göre sonuçlar ortaya çıkar
Forumun sonuna yetiştin kardeşim
-
21 ekim günü e-yds varmış, ösym bu haftasonu bununla uğraşır, bu sebeple kaymakamlık 21'inden önce gelebilir
-
@politics06 hocam su sonuclar Allah in izniyl acikansin bu ve bunjn gibi kisiler yuzunden burdan birkac arkadasla maliyetine soru kitabi veya konu anlatimki kitap yazmayi dusunuyorum. Unutmayalim ki emek calmakta bir hirsizliktir
-
@kadirkarasu06 eyvallah kardeşim sağolasın, varmı sonuç tarihi ile ilgili bir söyleyeceğin, bugün bu hafta veya ptesi diye?
-
@can-mavi Bizim linkler hala açık değil mi?
-
@politics06 açık açık 2 link aktif şuan
-
@politics06 .Okumuş etmiş hoşgörü nedir tahammül nedir bilmesi gereken kişilerin bu şekil davranıp bu şekil konuşmaları hiç yakışmıyor. Allah'a havale ettim. bu tiplerle ne laf dalaşına girilir ne muhatap olunur. Çünkü güzel bir sistem kurmuşlar. Tek olumsuz düşünce, söz veya eleştiriye gelemedikten sonra dünyanın üyesi olsa ne olur grupta yönetici olsan ne olur ? Önemli olan hayatın içinde insan kalabilmek, ADAM kalabilmek...
-
@kadirkarasu06 Kadir hoşgeldin kardeşim uzun zamandır yoktun..
-
@yasaminizleri Evet hocam kazansalar bile öyle bir çalışma yapmak isteyen bi grup arkadaşımız var, faydam olacaksa bende elimden geleni yapmak isterim tabii ki sizlerle:)
-
@can-mavi Bugün için içimde kocaman bir umut var ben şu an bekliyorum arkadaşlar umarım yanılmayız
-
@yasaminizleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bilgi amaçlı sorular paylaşıyor eyvallah Allah razı olsun ancak daha sonra şu şu yayın harici paylaşım yasaktır.. Bu ne ya ? Komik bir durum hakikaten.
-
@kadirkarasu06 hadi inşallah
-
@dolaylı-tümleç hocam basit yazım hataları sıkıntı olmuyor demişsiniz 2005 ilanında açıklanmış heralde. Bulamadım da eminmisiniz hocam. Bir de link varsa sizde atabilirmisiniz rica etsem.
-
@littlepareto hoşbulduk kardeşim sağolasın