2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@rorschach159 Dostum ben insan haklarinda 4te 3 yaptim. Sadece Ahmet Nohutçu kitabina calistim. Ama 14 NOlu ek protokol kitapta yazmiyordu. O yüzden yapamadim
-
@rorschach159 sınavı kazandıktan sonra sınavlarla uğraşmayı içim almaz artık, ösymyi hayatımdan çılarıp kendimi yetiştirmek için progamlar yaparım ben.
-
@gökbörü geçen sınavda 3 linkle duyurulmuştu. 48-49-50 şeklinde. İnşallah 3 gelir 4 gelmez
-
şu tarihte açıklanacak diye de bir şey gelebilir. Memurlar net 2 kere haber yaptı.
-
@can-mavi estagfurullah kardesim Allah razi olsun.
-
@daywalkers bende aynı kitaptan çalıştım 4 te 3 yaptım.14 nolu protokol sorusuna da 11 nolu ptotokol yazdım her tarafta geçtiği için olsa olsa odur dedim.K.kararlının kitabından baktım orada da 14 nolu protokoldan hiç bahsetmemiş.Bu soruyu yapan arkadaşlar acaba hangi kaynaktan çalıştılar.
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@giovani kitabı yazan kişinin başarı elde edip etmediği ya da herhangi bir sınava girip girmediği ile ilgilenmiyorum, kitabın kaç sayfa olduğu ya da fiyatı da önemli değil, önemli olan kitabın içeriğinin faydalı olup olmadığıdır. "bunu almayı düşünen kişiler var" diyerek dolaylı olarak beni eleştireceğine kitapla ilgili bilgisi olmayan insanları kitap ve yazarı hakkında bilgilendirmek daha doğru olurdu.
...kişinin başarı elde edip etmediği... sanırım belli bir başarıdan sonra insan kendine güvenip kitap yazabilir yoksa para kazanmak için kitap yazıp satacak hali yok!
...herhangi bir sınava girip girmediği ile... herhangi bir sınav değil; Kaymakam Adaylığı sınavından bahsetmiştim.
...kitabın kaç sayfa olduğu ya da fiyatı da önemli değil... bana göre azımsanmayacak sayıdaki kişi için çok çok önemli.
...kitap ve yazarı hakkında bilgilendirmek... ...önce grup açıp oradan dikkat çekmek için paylaşımlar yapıyor... yazarak yeterince bilgilendirme yaptığımı düşünüyorum.
-
@öktem_ilteriş Gerçi doğru diyorsun benimde ileriye dönük başka hayallerim var
-
@dolaylı-tümleç sınavın ne zaman olacagı hakkında tahmın bile yokken , facede bı sayfada bu soru paylasılmıstı . cevabı dogru verebılen yoktu .
soruyu soran arkadasa cevap nedır paylasır mısın dedık . Ve 14 nolu protokol oldugunu soylemişti. Bizde ona cevap olarak bu akdar detay bır soru gelmez demıstık .
Soruyu buyuk bır paragraf seklınde vermıstı . O yuzden onemsememıstık . Bende notlarım arasına almamıstım .
O gün bu gün hiç karsılasmamıstım soruyla taa ki sınav gunune kadar -
@giovani ben de sana diyorum ki madem kitapla ve yazarıyla ilgili bilgi sahibisin, o zaman de ki kardeşim şu şu sebeplerden ötürü tavsiye etmiyorum... o zaman ben de sana derim ki kardeşim Allah razı olsun. böyle üst perdeden konuşmana gerek yok.
-
sınavda 14 aklıma gelmesine ragmen . 11 yaptım . yenilikle ilgili herseyı 11 e koymuslar oda bı yere sıkışmıstır dedım
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@giovani işte gösteri bu amaçla imiş:) harikaaa yöntem yol bulmuşlar YAW BU İNSANLAR HA BİZDEN UTANMIYOR YALAN YADA ASILSIZ DÜŞÜNCELERLE ALLAHDAN DA MI KORKMUYORSUNUZ. 36 TL KİTAP SATIYORMUŞ....yetmez git 70 tl bir daha sat arada yazardan komisyonunu da al aferim sana...
Evet boşuna değilmiş. Neyse ki %5 indirim var yoksa alamazdık.
-
27 ve 28. Linkler acik
-
osym yine hoyratça ve fütursuzca link açmaya başladı..
-
2 link var sanırım bizim sınav için yeterli sayıya ulaşamadı
-
@kemoenes 2 link yeterli biri duyuru biri de sonuçlar hocam
-
@politics06 inşallah. Daha önce 3 linke gelmiş açıklama arkadaş yazmış o yüzden demiştim. bekleyip göreceğiz.
-
@kadir-karasu geçen yıl forumda sizi takip eder fikirlerinizi önemserdim, sınavdan sonra profilinizi kapatmıştınız, iletimi beğenince burada olduğunuzu farkettim. Bu sınav hakkında çok konuşulan çok tartışılan bir sınav oldu. Sizin de düşüncelerinizi okumak isteriz kardeşim..
-
@öktem_ilteriş haklısın kardeşim. @kadir-karasu kardeşimiz çok değerli bir arkadaş. Fikirlerine her zaman saygı duymuşumdur. Çok destek oldu bana her zaman.
-
aslında tam da saatleri hani, bu saatde link saat 17 civarı da sonuç, gelde bekleme şimdi