2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Hala aynı linkler açık mı?
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@giovani ben de sana diyorum ki madem kitapla ve yazarıyla ilgili bilgi sahibisin, o zaman de ki kardeşim şu şu sebeplerden ötürü tavsiye etmiyorum... o zaman ben de sana derim ki kardeşim Allah razı olsun. böyle üst perdeden konuşmana gerek yok.
İlk yazdığımı dikkatlice tekrar okumanızı öneriyorum.
-
@politics06 evet
-
@osaduman Öyle miydi tam hatırlayamadım o zaman 3 gelsin 4 gelmesin
-
@kuralo cevap kağıdına bakmadığım için bilmiyorum kardeşim.
-
link olayı 2 link 3 link farketmiyor, orası bilgi işlemin dahilinde, sonuçları açıklayıp ertesi gün sayısal verileri de açıklayabilirler ki bu da oldu, yani 1 link de olsa tek grubun girdiği sınav için yeterli
-
@giovani çok iyi okudum kardeşim üslubunu beğenmedim, "hala bu kitabı satın almayı düşünenler var" diyerek laf çarpıyorsun, ben nerden biliyim adamın kim olduğunu, reklam peşinde koşup koşmadığını, kitabının kaliteli olup olmadığını, maddi kaygı güdüp gütmediğini?
-
Gecen yilin gecici teminat sorusunu bir hocanin kitabind %30 yazdigi icin yanlis yapanlarin oldugu dogrumu
-
@görünür-el eyvallah hocam
-
@yasaminizleri Doğru
-
@politics06 hocam nasil boyle bir hata yapabilir bu kadar un yapmis bir hoca aklim almiyor. Yazdigi kitablarin maliyeti 5 tl iken en ucuz kitabi 40 tl olan bu hoca her yil binlerce kitap satip bir kaymakamin omur boyu kazanacagi parayi 1 yilda kazanabiliyor ve bu denli basit hatalar yapiyor inanilmaz bir durum soz konusu
-
@giovani çok iyi okudum kardeşim üslubunu beğenmedim, "hala bu kitabı satın almayı düşünenler var" diyerek laf çarpıyorsun, ben nerden biliyim adamın kim olduğunu, reklam peşinde koşup koşmadığını, kitabının kaliteli olup olmadığını, maddi kaygı güdüp gütmediğini?
Kısa bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz, sonuçta teknolojik imkanlar çok.
Kendisini tanımam etmem. İsmini yazınca 11662 kişilik feysbuk grubunun olduğunu, @pareto_wilfredo'nun bilgilendirmesine rağmen fazla iddialı bir video paylaştığını ve akabinde de 172 sayfalık kitabıyla yazar olduğunu öğreniyoruz. Burada kimsenin kimseyle üst perdeden konuşmaya hakkı yok.
-
@yasaminizleri Maalesef benzer hatalar mevcut defalarca uyaranlar oldu. Sonraki baskılarda düzelttiler tabii ama mağdur olanların sayısı oldukça fazlaydı
-
@politics06 hocam ben bu adamin 2017 idare hukuku kitabini aldim koy korucalari kismi guncellenmemisti kendisinin kurdugu facebook grubuna 2016 kitabinin guncel olup 2017 baskinin guncellenmesi sizce mantikli mi yazdim diye beni engellediler
-
@giovani, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Kısa bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz, sonuçta teknolojik imkanlar çok.
Kendisini tanımam etmem. İsmini yazınca 11662 kişilik feysbuk grubunun olduğunu, @pareto_wilfredo'nun bilgilendirmesine rağmen fazla iddialı bir video paylaştığını ve akabinde de 172 sayfalık kitabıyla yazar olduğunu öğreniyoruz. Burada kimsenin kimseyle üst perdeden konuşmaya hakkı yok.
Düzenleme yapamıyorum doğrusu @paretowilfredo olacak.
-
@yasaminizleri bende başka kaynak önerilemez bu grupta yazısını eleştirince attılar gruptan. Ne laf söylenebiliyor ne eleştiriye gelebiliyorlar.
-
Selamun aleyküm arkadaşlar, açık link var mı acaba?
-
@popescu aleyküm selam. 2 tane var kardeşim.
-
@kemoenes teşekkürler, hadi hayırlısıyla inşallah.
-
@giovani kardeşim kısa ya da uzun araştırma yaparım ya da yapmam, bu seni ilgilendirmez, kitapla ilgili fikrini yazarsın olur biter, bu fikirden sonra insanlar o kitabı alır ya da almaz, bu da seni ilgilendirmez, bu kitabı hayatında ilk defa görmüş birine bu konuyla ilgili eleştiri yapamazsın, kaldı ki kitabı göreli daha 45 dakika olmuş ne ara araştırma yapacağız, kaldı ki herkes sınav sonuçlarını bekliyor değil mi? ben bu kitap harika demedim, sadece düşünüyorum dedim ve bu da seni ilgilendirmez. Bilmem anlatabildim mi?