2017 Kaymakamlık Sınavı
-
-
1-45 gün
2-7 gün
3-3 seçim çevresi
4-soru
5-
6-Kişisel Verileri Koruma Kurumu
7-
8-Başbakanlık
9-
10-Fonksiyon Gaspı-Yokluk
11-5 yıl
12-2 ay
13-15 gün
14-Süreklilik İlkesi
Mahalli İdareler:
15
16-Plan ve Bütçe Komisyonu- İmar Komisyonu
17-İçişleri Bakanı
18-İçişleri Bakanı
İnsan Hakları:
19- Bm Genel Kurul
20-Kamu Yararı
21-İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi
22- 14 Nolu Protokol
Türkiye Ekonomisi:
23-1946
24 imkb
25-
26-Esnek Kur Politikasi
İnkılap:
27-cumhuriyetİktisat:
29-
30-
31 - Tam dıslama
32-
33 -
34-c=0,8
Bunlara türkçe dahil değil puan 72 -
@nizâmülmülk hocam dünden beri ailem de bende büyük şok yaşıyorum adım gibi emin olduğum cevaplar bunlar. Allahım emek veren tüm arkadaşların emeklerini hakkıyla almayi nasip eder inşallah
-
@rhadamanthus 78.6 kardeşim malesef...
-
@ayran kardeş . türkçe "sıfır" gelse dahi bu cevaplar senı kazandırması lazımdı . bi yanlıslık var .
-
@oflu61 bende senin gibi düşünerek bir aydır umutsuzluğa düşmedim ister istemez hocam. Ama malesef hala ne olduğunu anlayamıyorum. Bu yazdığım cevapları harfiyen yazdığıma da eminim.
-
@ayran Kardeşim tamamen tahmin yurutuyorum.Esnek Kur,Dışsallık ve Kurumsal olmayan sivil nufus kabul edilmeyip Turkce'den 3 ya da daha az yapmis olursan bu puan normal oluyor..Ancak senin yerinde olsam pazartesi gunu ilk isim dilekce vermek olurdu.Eger hata yoksa bu dediklerim cikacaktir emin ol.
-
@ayran dostum olabılır mı bılmıyorum ama surelere ekleme yapmamızı ıstemıs olabılır mıler ?
Ben cevaplarımı "Kırk beş gün içinde" , "iki ay içinde" gibi verdım . günü yazıp bırakmadım yanı . acaba bunlar etkı etmıs olabılır mı -
Mülakata kalan 400 kişiden fazla..aynı puan aynı sıralama olan bir çok kişi var
Fazla sevinmemeli biz kalanlar...bu işlerin ana kuralı ne kadar fazla rakip o kadar az ihtimal. -
Soru üzerinden tartışma sizleri yıpratır, kağıdı inceleyin ne kabul edildi ne edilmedi veya inceleyenler yazacaktır.beklemeniz lazim
-
@oflu61 kardeşim dediğin eklemeleri yaptım diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşların dediği gibi kağıda itiraz etmeden hicbirseyi anlayamayacagiz. Pazartesi itirazımi yapıcam. Varsa nasipse sıkıntı olan noktalar düzelecektir.
-
@rhadamanthus Dissallik sorusunu yanlış kabul ediyorum kardeşim. Kurumsal olmayan sivil nüfus ve esnek döviz kurunu doğru kabul etmiştim. Senin dediğin de olabilir kardeşim. Bakalım kitapçıkta durum ne hersey o zaman gün yüzüne çıkar.
-
@ayran Allah hakkında hayırlısını versin kardesim varsa bir haya mutlaka duzelir zaten
-
@rhadamanthus Amin kardeşim cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/2934/kaymakamlik-2017-sinav-sonucuna-i̇ti̇raz-grubu
arkadaşlar itiraz grubuna buyrun
hep birlikte hareket etmemiz kolaylaşır böylece... -
@ugur1144 bu gibi durumları gördükçe türkçeden berbat puan geldiğini düşünüyorum
-
En yakın sınav sizce ne zaman olur
-
Arkadaşlar sınavı fox habere taşıyalım mı, ana haberden gireriz
“Hükümetin bir kurumundan bir skandal daha” :)) -
@politics0 İtiraz edip kağıdınızı inceledikten sonra bir haksızlık görürseniz böyle konuşun lütfen hocam.Daha elinizde bir dayanak olmadan böyle konuşmak kazananların emeğine saygısızlıktır.Bu sefer olmadı ama seneye belki sizde kazanacaksınız,bir başkasının böyle bir yorum yapması hoşunuza gider miydi? İtirazınızı yapıp,kağıdınınızı inceleyin bir yanlış görürseniz gerekli mercilere başvurursunuz.
-
@ugur55 evet tam puan almış hocam.