2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@fenerbahceli siz türkiyede yaşamadınız galiba. son ikibinli yıllarda doğan gençlik hariçi hiç bir bayan ADAM GİBİ YAZAN tabiri ile cevap aramaz.
-
@ugur55 saygılar. Sizin gönlünüzden sınavımın nasıl geçmesini temenni ediyorsanız dilediğiniz gibi olsun, ben kendi değerlendirmelerimi ve sonuçlarımı yazdım, nasip olursa mülakata kalır isem ismimi de açıklarım güzel kardeşim.
-
@fablo e kolay gelsin madem :)))
-
@refik-soydam o zaman kardeşim şuan sana gönderdiğim linki incelersen biraz daha netlik kazanır
http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/arsiv/18962.pdf&main=http://www.resmigazete.gov.tr/arsiv/18962.pdf
bu 18 aralık 1985 tarihli resmi gazete. belirttiğim resmi gazetenin 3.sayfasından başlayarak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yönetmeliği yayımlanmış ve gerek kuruluşu gerekse organlarından bahsedilmiş. 89'uncu maddesinde ise ''Borsa işlemlerine ait hükümleri, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasının faaliyete geçtiğinin SPK tarafından ilân edildiği tarihte, diğer hükümlerinin ise yayım tarihinde yürürlüğe gireceği yazıyor. -
@kadirkadir tebrik ederim kardesim 40 Gundur aramiza katilmayan kadir kardesimiz 30 dk once katildi ve ilk siralara yerlesti turkcesiz ham 79.5 puanla seni tebrik ederim hocam Allah isini rast getirsin
-
Ya arkadaşlar ben gerçekten anlamıyorum yani trollük yaparak ne anlıyor bu insan evlatları.nedir yani bu kadar batan size.elinize ne geçiyor veya ne amaçlıyor olabilirsiniz.burada insanları kızdırmak,yazılı olmasa da küfür yemek hoşunuza mı gidiyor.nasıl bir kafa yapınız z var.vay ÖSYM yanın yere gele senin ne hallere düşürdün bizi,kimlerle muhatap oluyoruz.sen sabır ver Allahım....
-
ayrıca BİST hakkında verdiğin örneğe istinaden olan paylaşımımı da siteye girerek okursan sevinirim, bu da doğrudan bist'in sayfasından alıntıdır: 30 Aralık 2012 tarihinde 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanun’un 138. maddesi uyarınca Borsa İstanbul A.Ş., borsacılık faaliyetleri yapmak üzere Kanun’un yürürlüğe girdiği tarihte kurulmuştur.
-
@refik-soydam
ayrıca BİST hakkında verdiğin örneğe istinaden olan paylaşımımı da siteye girerek okursan sevinirim, bu da doğrudan bist'in sayfasından alıntıdır: 30 Aralık 2012 tarihinde 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanun’un 138. maddesi uyarınca Borsa İstanbul A.Ş., borsacılık faaliyetleri yapmak üzere Kanun’un yürürlüğe girdiği tarihte kurulmuştur. -
@politics06 Bundan beklentim yok zaten hocam.Sonrakine iyi hazırlanmayı düşünüyorum.
-
@kadirkadir tebrikler. Sınav birincimiz bulundu
-
@yasaminizleri teşekkür ederim. Yalnız türkçesiz değil ben türkçe sorularımı da hesaplamıştım. Yani 4 tane türkçe sorusu da hesaplamama dahil ettim. Türkçeleri çıkarınca 71.5 yapıyor sanırım
-
@refik-soydam Münakaşaya girmek istemiyorum.Bir soru sordum,yanıt almak için. Ama burası sandığım kadar sağlıklı bir plarform değilmiş.O yüzden daha fazla cevap verip zaman kaybetmek istemiyorum.Ders çalışacağım Sizlere güzel sonuçlar dilerim.
-
@can-mavi hocam farklı zeminde konuşuyoruz. imkb ANONİM ŞİRKETİ kanunla kurulur noktasındasınız. BEN DE esas sözleşmenin tescili ile kurulur diyorum. sorunun diğer kısımlarına ben de katılıyorum. tarih kısmı yani bu tüzel kişilik ne zaman KİŞİLİK kazandı. sizin mevzuata göre tüzel kişilik kazandı fikrindesiniz. ben ANONİM ŞİRKET OLDUĞU İÇİN TİCARET KANUNA GÖRE TESCİL İLE KİŞİLİK KAZANIR GÖRÜŞÜNDEYİM. eğer öyle kanunla olsa idi unvan değişikliği ile altın borsası neden tüzel kişiliğini kaybetmedi? unvan değişikiğinin tescili beklendi? sorunsal kişilik kazanma anı.
-
Sınav açıklandıkan sonra kaç kişi puanını paylaşacak bakalım.
-
Arkadaşlar neden direk insanlara trolluk sıfatını yapistiriyorsunuz anlamıyorum illa düşük net mi yazması lazım oyle mi inanacagiz. Eger troll ise de sonraki yazılarından belli olur kimseyi kırmanın manası yok
-
@orkaraca Bir kamu kurumunda çalışmaktayım. Kaymakamlık gençlik yıllarımdan beri arzu ettiğim bir meslek olduğu için sınavına girdim. Yalan sözden Allaha sığınırım.
-
@wagner 14.5 alan 11gygk Türkçe dahilse içerdesin Koç üstüyse yine içerdesin çorç
-
@can-mavi aynı şeyi tekrar yazıyorum. tüzel kişilik kanunla kazanılmaz eğer kanunla kazansaydı ocak 2013 tarihli işlemlere bist damgası vururlurdu neden imkb damgası vuruldu, nisan ayına kadar imkb adı neden kullanıldı. yenisi kuruldu ise adını hukuken neden kullanamadı?
-
@fenerbahceli vallahi kardeşim sağlıklı bir platformdu ama 2 gündür ne çektiğimizi bir Allah bir biz biliriz.o yüzden sinir katsayımız hem ÖSYM hem de buraya dadanan kişiliksizler yüzünden tavan yapmış durumda.size özel bir durum yok yani...
-
@kadirkadir Vay vay vay önünü iliklersin ha üslubu bak bu enaniyetle cumhurbaskani olsan ne yazar