2017 Kaymakamlık Sınavı
-
arkadaşlar sınavdan önce kalkınma ajansları kanununu çalışan oldu mu? bir çok kanunu çalıştım ama onu atlamışım sanırım, yani atlamış mıyım onu merak ediyorum açıkcası?
-
@kaya06 kardeşim 27 ve 38 haala açık , ancak saat 17 gibi 37 nolu linkin dolduğunu yazdı bir arkadas, haBerker bölümüne osym başkanının e YDS merkezlerini ziyaretini yazmislar
-
@can-mavi düzeltme 27 ve 28 nolu linkler
-
@can-mavi saol kardesim
-
Sonuçları beklerken ne kadar doğru olur bilemem ama bende güvendiğim, sağlam ve içişlerinde bağlantısı olan bir arkadaştan mart gibi sınav olacağını duydum. Hayırlısı artık...
-
@popescu onu daha çok yüzde 80 i kalkınma ajansları dediği için kalkınma bakanlığı yaptı hocam düz mantıkla şayet farklı bir cevabı olsaydı emin ol köy sandığı tarzında bir soru olarak gündemde olurdu.
-
@bf24 doğrudur hocam ben sadece bakanlar kurulu kararı ile kurulup kaldırıldığını biliyordum onun için bakanlar kurulu yaptım, hiç bilgim olmasa direk cevabım kalkınma bakanlığı olurdu
-
@popescu evet hocam ben bakmıştım yapamadım orası ayrı. Kanunda dpt yazıyordu hemde tabi o kalkınma bakanlığına bağlandı herhalde
-
@odaklan25 evet hocam kalkınma bakanlığına bağlandı.2011 tarihindeki 643 sayılı KHK ile bağlandı.
-
Yahu arkadaşlar bu noktalama işareti sorusu parçalı puanmiydi maçı izlediğim arkadaşlarım arasında bolündük bu konuda varmı net bilgisi olan
-
@can-mavi hocam 27 nolu link dolduruldu http://www.osym.gov.tr/TR,13427/osym-baskani-ozer-esenboga-e-sinav-merkezini-inceledi-17102017.html bunu koymuşlar 28 boş ana sayfada değil diye atlanabiliyor
-
@osenebusene hepsi 0,5 diye hatırlıyorum hocam.
-
@osenebusene yok (0,5 puan) yazıyordu bu da totalde bu puan olduğunu gösteriyordu.
-
@osenebusene parcalı puanlıydı 0.5 er
-
@refik-soydam hocam ben de şeyi sorucam oradaki boşluklara yazacaktık dimi noktalama işaretlerini? aşağıda ayrı bi yer yoktu diye hatırlıyorum.
-
@refik-soydam @popescu @fablo teşekkür ederim dostlar iyi geceler
-
@refik-soydam aynen kardeşim sağolasın
-
içime kazanacağım gibi bir his doğru inş pişman etmez beni
-
@popescu turkce dahil kac bekliyosun.krdsm
-
Yeni bakanlıkların kurulması hakkındaki kanunda DPT'ye yapılan bütün atıflar, Kalkınma Bakanlığı'na yapılmıştır şeklinde bir ifade vardı arkadaşlar okumuşsunuzdur