2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo haberler sende üstad , beklemedeyiz haberlerini
-
@bolulu genel olarak nasıl bir hoca olduğunu ben nerden bilebilirim hocam.Tivitırdan tivitlerine göz gezdirince benimle taban tabana zıt düşüncelere sahip bir insan olduğunu anlıyorum hatta ama bu sınav sonuç arefesi konusunda adamın ne günahı var.Geçtiğimiz 2 hafta gerçektende sınav açıklanma arefesiydi hocada bundan bahsetmiş diye adama denmeyen kalmadı.Dersine girmedim kitaplarını almadım kendisini hiç tanımam ama sonuç arefesi tivitinde gereksiz linç edildi hoca,bunu anlatmaya çalışıyorum.
-
@can-mavi Bakalım dostum şunun açıklanması konusunda bir dediğimiz çıksın muradınıza erin hepiniz inşallah. Sizle mülakatı konuşalım evvela
-
@paretowilfredo ınsallah kardeşim
-
@conmaynard Dostum biraz şöyle bir durum var tepkilerde, daha evvel de benzer vakalar olmuş sanıyorum. Kendisini takip etmem ama dostlarımız söylüyorlar filanca hoca şöyle demiş ne diyorsun diye böylece haberim oluyor kendilerinden. İlk olmadığından bu tepki kanımca.
-
@can-mavi yok hocam öyle bir yanlış anlaşılma olmasın benim derdim insanlardan nemalanıp tüccarlık yapanlarla.Zaten @paretowilfredo ve onun gibi kaliteli insanların sayısı bir hayli fazla olduğu için bu forumdayım ben de.Sizlerin görüşlerinizi ve duyumlarınızı son derece önemsiyorum.Umarım en yakın zamanda gelir yeni sınav da herkes sevinir
-
@paretowilfredo sagol kardesim
-
@paretowilfredo evet hocam,galiba daha önce benim duymadığım bir takım şeyler yaşanmış bahsi geçen kişiyle ilgili.Bu yüzden arladaşlar pek güven duymuyorlar anladığım kadarıyla.
-
bu forum ortami piyasadan cok daha faydali bence.hem duyumlar hem de tartisma ve paylasma ortami olarak.
-
@kaya06 Forum bizim diye demiyorum kardeşim ki şahsımın değil hepimizin bu forum; iki sınavdır en seviyeli, en keyifli, en yoğun mecra burası oldu. Her birinizin bunda katkısı var. Hepiniz inşallah hayırlı sonuca da ulaşırsınız da iyice keyifleniriz. Var olun hepiniz.
-
Bir tahmin şurada dursun
Şubat-Mart sınav 100 ya da 60 kişi -
@conmaynard hocam ben kotulemiyorum sadece bazi noktalara dikkat çekiyorum ki ben duyum ve tahmin noktasında kimseye birsey dmeem sadece saygi duyarim... o yuzden sıkıntı yok hocam :))
-
@can-mavi olur mu hiç troll king
-
5 yıldır hergun hep bir idealini peşinde .bu yolda hep birşeyler öğrendim bu forum sayesinde yalnız değilim.adimi foruma yazdırmak istiyorum.o beş yılda yap amazsin diyenler yarı yolda bırakanlar iş vermeyenlrr için hergun dua ediyorum mrabbim ölmeden bana o günleri göster diye . emeklerikin karşılığı görmek istiyorum ölmeden .ve bir sağlık problemi yaşadım o surecte inancım sayesinde burdayım .
-
Bunları bir köyden yazıyorum .sobalı bir köy evinden .şehir merkezine uzak .işçilere hergun yemek yapıyorum burda erken kalkıyorum sürekli koşuşturmaca .arada burda takip ediyorum .
-
@siyasetbilimci kardeşim inşallah kazanırsın ve mülakatta da başarılı olursun.canı gönülden istiyorum senin başarılı olmanı.
-
@siyasetbilimci allah yardımcın olsun kardeşim, Allah idalinin peşinde harcadığın her zerre emeğin karşılığını nasip eder insallah
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci allah yardımcın olsun kardeşim, Allah idalinin peşinde harcadığın her zerre emeğin karşılığını nasip eder insallah
Çok tşk ederim inşallah arkadaşlar tek dileğim rabbim canımı almadan o hayali bir günde olsa yaşatsın .
-
@siyasetbilimci Allah 1 gün değil senelerce yaşatsın kardeşim insallah
-
@can-mavi linkler ne alemde krdsm