2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Görmeyeli ortalık baya karışmış. İyi aile çocukları da spekülasyon için dahil olmuşlar. Onlara cevap vermeyin. Kan tahlili gerekiyor çünkü.
-
@kaya06 sağolasın kardeşim eksik olma , ufak da bir yardımı olduysa çok sevinirim
-
Eh yeni sınav bu kadar dillendigine göre bana da artık trol diyen çıkmaz
-
@niyazikardes türkçe dahilmi ?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Eh yeni sınav bu kadar dillendigine göre bana da artık trol diyen çıkmaz
Biz sana inanmistik kardesim
-
@kaya06 kardeşim birkaç kişi için dedim
, yanlış anlama , yoksa ben senin samimiyetine canı gönülden inanıyorum -
Sınav ne zaman gelir bilmiyorum fakat piyasa hocalarına, özellikle de kitap satmaya çalışan ve dershanecilik yapanlara prim vermeyin lütfen arkadaşlar.Bu tarz insanlar apaçık umut tüccarlığı yapıyorlar kendinizi kullandırmayın rica ediyorum.Geçen hafta da sınavın açıklanmasıdan dem vurarak "Eli kulağında" yorumunu yapmış aynı beyefendi.Yani bu olay benim "Arkadaşlar müjdemi isterim,içişleri bakanlığı bundan sonra da kaymakam alımına devam edecekmiş!" demem kadar saçma.Velhasıl bu zihniyeti bitirmek bizim elimizde,zaten kıt kanaat geçinip bir meslek sahibi olmaya çalışan gariban insanların bir kez daha sömürülmesine katlanamıyorum sadece bu yüzden düşüncelerimi belirtmek istedim.
-
@conmaynard, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Kutluay Kararlı içişleri bakanlığı yeni sınav hazırlığına başladı sınav net mevzuat başına diye tivit atmış.
Sınav olduğunu ilk duyuran @can-mavi kardeşimizi tebrik etmek lazımEyvallah kardeşim sağolasın
-
@bf24 Türkçe Yok hocam
-
@nizâmülmülk bahsi geçen hocayı tanımam etmem kitaplarını bile almadım bugüne kadar ama haksızlık yapıyorsunuz hocam.Açıklanma arefesi tivitini bende okudum ve hepimizde açıklanma arefesi olduğunun farkındaydık zaten hocada buna ithafen 30 gün yaklaştığı için öyle tivit atmış bunda garip bir taraf göremiyorum.Bu yeni sınav konusundada yaş tahtaya basmaz bence hiç bir hoca, gerçekten kuvvetli duyumu olmasa böyle net bir tahmin yapmaz diye düşünüyorum .
-
Arkadaşlar valla helal olsun şu Türkçe hariç 25 ve üstü yapan arkadaşlara. Yapılmayacak şey değil biliyorum lakin Türkçeyi de dahil edersek 30 ve üstü doğru yapan kişi sayısının bu kadar çok olması garibime gidiyor. Bir kamu kurumunda uzmanım ve de girmediğimiz görmediğimiz sınav,mülakat kalmadı ama bu sınavda bir türlü geçen seneden derece yapan sağlam arkadaşlarımla beraber baya batmış,kötü durumdayız Türkçe dahil 26 civarı gelir 3-4 arkadaşız biz. Sanırım el çekme vakti geldi artık bizim için...Hayırlısı bakalım...
-
Daha sonuç açıklanmamış mülakat tarihi vs hiç belli değil mülakat ne zaman açıklanır o muamma ama hocalara kalsa ilan yakın yapmayın arkadaşlar hepimiz iyi kötü bu sürecin içindeyiz yeni sınav olacaksa yine eylül gibi olur bence
-
Dostlar bakınız daha sınav olmaz diye piyasada konuşulurken @odtüsbky ve @paretowilfredo nokta atışı yapmıştır bu arkadaşlar bir hazırlık var diyorsa vardır taa Mayıs ayında sınav olacak dediler olduda... şimdi @can-mavi de var diyor
Bu üç arkadaşımız var diyorsa vardır . Bizim şuan meramimiz bu sınavın ne zaman olabileceği konusunda bir görüşlerini almak olur kazanirsak, bu sınavı şahsen ben daha geniş çalışırım mülakata.sizlerde öyle yaparsınız
-
@gonzaloluca 2016 sınavı istisnası hariç kaymakamlık mülakat sonucu 1 haftada açıklanıyor.Bu hafta sınav açıkşanırsa 1,5 ay sonra mülakat olur,1 haftada açıklandığını varsayarsak aralıkta 106. Dönem alımı tamamlanır.60 günde ilan sınav arası dersek şubatta107. Dönem sınavı var demektir.Bu uzak bir öngörü değil hocam.
-
@conmaynard adam başbakanlik teftişte çalışıyor biliyorum ama dersine de girmeyi tavsiye ederim. Derse gir sonra gel burada muhabbetini yapalim. He sirf kötülemek icin degil her anlamda konusalim...
-
@osenebusene olurda sizce uzak ihtimaldir çözümü basit.calismazsiniz ilan gelirse çalışırsınız .bu kadar basit
-
@conmaynard hocam herkesin fikrine sonsuz saygım var ancak ben halis bir niyet göremiyorum bu tarz insanlarda.Birisi kendisine tetikçi tutup facebook grubundan günaşırı insan atıyor diğeri öğrenci dostu görünmeye çalışıp kitap pazarlaması yapıyor dediğim gibi ben iyi niyet göremiyorum.Dileyen dilediği kadar desteklemekte özgürdür tabi bu konuda kimseye bir şey diyemem
-
Hiçbir kurumda ders anlatmıyorum, kendi çıkarttığım kanun özetleri haricinde de hiçbir kitabım notu slaytım yok , 4 senelik sınav mülakat koşucusuyum o kadar
-
Birkaç dershane hocası için dediğini, benim için demediğini biliyorum @Nizâmülmülk , yanlış anlayan arkadaşlar olabilir diye yazayım dedim
-
@osenebusene @can-mavi dostumuzun duyumunu özelde konuşup değerlendirdik. Ben de soruşturduğumda benzer bilgiler aldım. Ancak malumunuz tarih almadan rahat edemiyorum :)) İşin şakası bir yana kış sonuna yeni bir sınava hazır olun dostlar. Duyumlar ciddi. Sadece tam teyit değil evvelkiler gibi bunun için de bence erken. Plan var burası kesin bunu söyledik zaten, tarihe dair de net işaretler olursa muhtemelen yine ilk bizden duyacaksınız.