2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam hocam twitterde kapak yapmissin kutluaya :))
-
pardon khk 'da
-
Arkadaşlar haftaya sarkma ihtimali var mı dersiniz, pek burayı takip edemiyorum ama tahmini bu hafta içi olacağına yönelik bir intiba da var anladığım kadarıyla.Olası bu hafta içi açıklanmasında cuma günü mü öngörülüyor geçen sene ki sınav da cuma günü açıklanmış herhalde
-
@kaya06 burada paylaşılan listeye göre türkçe 4 doğru sayarsam 25,5 hocam.
-
@popescu evet boşluklara hocam
-
@bolulu ama engelledi beni:) hukuk bilgisine güvendiği kadar türkçesine güvenmiyormuş:) gelme etki alanım içine dedi:)
-
@bolulu ama ben de alım yapılacaı NET kısmına katılıyorum. bu sınav süreci bittiği zamanlarda yenisi hemen başlatılacaktır düşüncesindeyim.
-
@refik-soydam hadi yaaa ulan varya ne kadar da tahammülsüzler yaa
-
@bolulu hak veriyorum kısmi olarak ekmek yediği yer. tüccarlık ahlakına sahip olamadığı için laf yemesi de kaçınılmaz oluyor:)
-
@refik-soydam ben kursuna gittim memnun kalmadım.
-
@popescu asla bilgisine lafım yok çok iyidir, iyi olabilir de, lakin bilgiyi sunabilmesi için etki alanı içine davet yöntemlerinin bazılarından rahatsızlık duyduğum için bu kelamlar. (not: tek satır yazılı eserini okumadım)
-
@refik-soydam bende gördüm tiviti ne ettin hocam
-
@bolulu diğerleri bence daha fazla tahammülsüz hocam belli uslüpla kaldıramıyor kimse eleştiriyi
-
13429 linki de geldi...
-
Hicbir hocanın bilgisine lafımiz yoktur çünkü bilgi emek demektir. Ama bazi seyler ne yazikki bilginin onune gecerse iste o zaman problemler olusuyor... bu nedenle her bilgi sahibi ne hoca olur ne de âlim...
-
@kemoenes oysaki bence elestirilmek guzel birseydir hem.olumlu hem olumsuz :))
-
@bolulu bilemiyorum hocam güzel bir şey mi bende şüphe eder oldum. İsminin önünde unvanı olan da, kitap yazdık diye reklamın alasını yapan da, kıytırık sosyal medyada grup yöneticisi olan da eleştiriyi kaldıramıyor. Bendensin veya değilsin. Normal hayatta artık eleştiriye gelemeyen insanlara garip bakmayacağım.
-
günaydın herkese,yarın Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonucu açıklanır,tahminim: cumada bizim sınav açıklanır diye düşünüyorum.eczacılıktan sonra sıra bize gelir galiba.
-
@kemoenes olsun hocam guzeldir yine.. sen sen ol yinede etrafinda seni dogru ve dürüst sekilde elestirecek insanlar olsun...
-
@bolulu eyvallah hocam. İnşallah