2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@gökbörü temkinli olarak Türkçe yi 10 puan hesapliyorum 3 puana ihtiyacimiz var isimiz son maca kalmis insallah sampiyonluk adayiyla oynamayiz ne diyeyim
-
@kaimoğlan Temkin memkin yok bam bam bam. 13 say sen ben öyle sayıyorum yoksa olmayacak
-
@gökbörü bu daha efsane yorum oldu
-
@gökbörü hocam benim alan dahil 19.5 doğrum var. İçinde Hizmetsel Yerinden Yönetim Kurumları ve İnsan Hakları Evrensel Bildirisi de var. 1986 sorusunu Kamu Ortaklığı İdaresi ve gizli eylem sorusu Dışsallık yaptım doğru olarak kabul etmiyorum. Türkçeden de iyi bekliyorum 4 5 doğru gibi. Fikriniz nedir ?
-
@can-mavi tartışılan hicbir soruyla derdim yok kardesim iyi bir sey mi bilemiyorum
-
@odaklan25 hizmetsel yerinden yönetim kurumlarından puan alırsın, insan hakları evrensel bildirisinden puan alırsın bu gayet net kuşkun olmasın. Diğerlerini yanlış say doğru gelirse ohoooo ne âlâ bu şekilde Türkçesiz 21.5 doğrun var kardeş Türkçe 4 gelir 25.5 mülakata taşır, yaz bir yere bu yorumu sonuçtan sonra haber verirsin mülakatta olduğunu
-
@kaimoğlan bende Türkçeden 6 bekliyorum ;))))))))))))))
-
@kaimoğlan kardeşim 3'dan daha az bir şeylere ihtiyacın var. şöyle ifade edeyim;
senin netler alan 15,5 , gygk ise türkçe'yi 4 sayıyorsun yani 10 oluyor.
alan : 15,5 x 2,5 x 0,6 = 23,25
gygk : 10 x 2,5 x 0,4 = 10
(alan + gygk) x 2 = 66,50 yapar, yani 66,50 hampuana da gelir diye düşünüyorum, çünkü en az 8 puanlık bir standart sapma gelecektir. -
@oguzhan06 insallah bekledigin gibi olur kardesim
-
@oguzhan06 alan ve gygk 20 ise sen de mülakattasın
-
@kaimoğlan iyi bir şey, benim de dışlama / ahlaki risk haricinde hiçbir soruyla alakam yok çünkü tartışmalı olan diğer 2 soru zaten yanlış bende
-
@gökbörü hocam inşallah ben de arkadaşla aynı nete sahibim
-
@gökbörü inşallah hocam mülakata kalmasam da mülakat hissi uyandırdı bu yorum çok teşekkür ederim. Açıklanınca ilk size ulaşacağım kalın sağlıcakla
-
@can-mavi Hocam ben 14,5 alan 6 gygk ve 5 Türkçe desek 14,5/11 toplam 25,5 netle kapatacağını düşünüyorum. Bunlar benim netlerim değil, sizin hesaba göre kaç yapıyor.
-
@gökbörü Çok iyimsersin inşallah dediğin gibi olur Dostum.
-
@daywalkers Ben Türkçe dahil en iyi 31.5 en kotü ( 2 Dogru Türkceden sayarak) 25.5 dogru ile aşiri teredutluyum
-
@can-mavi hocam puan hesaplama konusunda her geçen gün daha da ilerliyorsun. Çalıp benim hesabımda diye paylaşmasın bazı (sözde) hocalar dikkat et:)
-
@daywalkers 14,5 alan 11 gy gk 65.5 ham puan yapar buna gelir arkadaşlar kim ne derse desin
-
@daywalkers can mavinin hesabına göre 65.5 yapar
-
@can-mavi çok umutlu olmamakla birlikte hayirlisini diliyorum kardesim kume dusersek de tekrar doneriz lige insallah