2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Böyle bir platformda çok değerli arkadaşlar var öncelikle onlardan üslubumu sertleştirdiğim için özür dilerim ama o mahlukat devletimize laf söyleme cüretini böyle kolay kolay dile getirememeli. Yönetici arkadaşımız varsa böyleleri tespit ettirilirse çok iyi olur. IP adresinden bulurlar bence.
-
Bu ileti silindi! -
@kaymakambey06 ne gecti eline Allah icin ne oldu yani bak saat 17:30 oldu hatta birkac dakikada üstünden gecti. Sen nasil birseysin asla kufur etmeyecegim zira o vebali almak istemiyorum üstüme. Senin gibi bir insanin neden olduğu günahına bile girmek istemiyorum. Artik sen düşün gerisini... Allah hidayet versin sana. Allah ıslah eylesin seni. Bunlar benim senin icin edecegim dualar olacak merak etme kufur etmeyecegim. Senin gibi birinin kisiluksizligini melek annen veyahut mert baban ile ilgisi yoktur hafi selametle inşAllah yaptigindan ders alir Allah kul Rasullulaha ümmet olursun
.. -
Dostlar isten yeni geldim bi bes dakikanizi istiyorum. Baslik.kilitli temizlik sonrasi acacagim.
-
Selamın Aleyküm dostlar. Başlığı yeniden açacağım. Öncelikle Hanım arkadaşlarımızdan böyle bir durumla karşı karşıya kaldıkları için özür diliyorum. Ben utanç duydum bu 'hayvan' sıfatına dahi nail olamayacak yaratık adına. Ben veya başka bir arkadaşım 24 saat takip yapamıyor, araba sürerken burayı temizlemekle uğraşsaydım Allah korusun herhalde çok daha kötü bir olaya muhatap olur, başka bir vicdan meselesi ile karşı karşıya kalırdım. Bu noktada bir nebze anlayış rica ediyorum her birinizden.
Ek olarak bir tedbir alınması konusunda yerden göğe haklısınız. Bu konu teknik ekiple alakalı dostlar. Benim iş alanım değil malesef, teknik ekibe ciddi şekilde bu konuyu ileteceğim çözüm bulunması adına. Bu soru ve sorunun muhatabı ben olmadığımdan bir şey söyleyemiyorum ancak bastıracağım bu konuda emin olabilirsiniz. Çünkü en çok yıpranan zannediyorum ben oldum bu başlıkta. Özellikle açık kollayan niyetinden de emin olmadığım arkadaşlardan direkt suçlama ve itham geliyor böyle durumlarda hırsızı değil, bizi suçlama eğilimine giriyorlar.
Özellikle kullanıcı adı terbiye sınırlarını aşan kişinin mesajlarını tamamen kaldıracağım. O görüntünün sayfada olmasını istemiyorum. Ancak gerekli ekran görüntülerini aldık. Devami yahut başka şekli gelirse, bu iş yargıya taşınır dostlar. Öyle kolay değil ortalıkta terbiyesizlik edip sonra elini kolunu sallayıp gezmek. Gönlünüz rahat olsun.
Tekrar yaşanan görüntüler için üzüntümü belirtmek istiyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo hakkini helal et kardesim oyle canli turune cevap verdik seni de zahmete soktuk. sinirimize sahip olamadik Allah razi olsun.
-
@paretowilfredo Biz biriz birbirimizi biliriz. Kimin ne niyetle geldiği tek iletisinde belli oluyo zaten.
-
@paretowilfredo Hakkını helal et hocam bende zamanında bi iki forumda adminlik yaptım durum çok vahim anlayabiliyorum.
-
Dostlar takip edemedim neler oldu böyle? Gecmis olsun.
-
@butimar her zamanki troller işte. ancak bu seferkine çok saygısız birisi daha eklendi. pareto geç de olsa halletti sağolsun