2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Twitter dan bir çalışma mı yapsak sonuçların açıklanması için?
-
Hocam bu ve bunun gibilere hayvan diyerek hayvanlara haksizlik yapmayin tan bir hadsiz ve kisiligi olmayan mahlukattir bunlar. Burada bizler bir aile gibiyiz acik soyluyorum daha once bende yasaklandim ancak hicbirzaman terbiye sinirlarini asmadim. Bu stresli surecin en buyuk nedeni osym den herhangi bir acikalama gelmemesidir. Allah bizlere bu skintili surecte sabir versin . Allah bizlerin yar ve yardimcisi olsun . Allah a emanet olunuz
-
@politics06 aynı düşüncedeyim...
-
arkadaşlar ne olmuş bu foruma ya ne güzel sohbet ediyorduk 4 5 gündür giremiyorum ne hale gelmiş
-
@politics06 hocam cuma gunu cok buyuk ihtimalle aciklanir az kaldi biraz daha bekleyelim
-
sonuçlar açıklanmadıkça millet birbirine sarıyor, şu sonuçlar açıklansa da huzura ersek
-
Ösym ye doğrudan derdimizi anlatacağımız sesimizi duyuracağımız ve yanıt alabilecegimiz bir plartform var mı? (sosyal medya dısında)
-
O zaman cuma günü de açıklanmazsa düşünüp bir şeyler yapmaya çalışalım, en azından ne zaman açıklayacaklarını açıklamalılar her gün linklerle olacak iş değil bu
-
Benim cumaya umudum kalmadı. Paretonun dediği Pazartesi’ye umutlanmaya çalışıyorum ama itirazlar az olsun diye haftaya cuma mesai sonuna koyma ihtimalleri beni çileden çıkarıyor
-
Anlasilan o ki osym bu durumu cok umursamiyor. Eger bizleri ciddiye almis olsaydi en azindan bi aciklama yapardi akibeti hakkinda
-
Ulan arkadaş. .anlaşılan trolluk profesyonel meslek haline gelmiş. ..
-
@popescu zannetmiyorum kardesim dersaneler hocalari parlatmak icin uyduruk unvanlarla uyduruk görevlerle derslere getiriyorlar bizzat tanidigim kisi var. Hukuk ögrencisi olup da derse giren.
-
@mgg bu mesleği mucidi kim aceba?
-
@can-mavi evet katiliyorum kardesim fakat 2. Olan kisi de benim ornek de 34 yapinca standart sapma 10 puandan daha cok geliyor ki.
-
osym etiketiyle twitterda yazsak derdimizi anlatsak belki ses getirir
-
ya da baska bi yontem de olabilir
-
Cuma açıklanmazsa CİMERE yazalım ortak bir metin oluşturup BİMER den daha etkili bence
-
Yarinin kaymakamlari bu kadar mi caresiz nasil ilce yonetilcek kendimize kapilari nasil actircaz nasil gorevimizi layikiyla yapicaz edebimizle beyfendiilgimizle (hanimefendiligimizle) bu meslege olan sevdamizla kendimizi gosterelim burdayiz diyelim. Osym farkina varsin bizlerin.
-
@kaya06 hakkımızda hayırlı olan neyse o olur kardeşlerim duâ edip sabredeceğiz tweet felan pek işe yaramaz pareto en geç pazartesi demiş ösymnin tweet lere yada başka bişeye bakacağını sanmıyorum
-
@kaya06 konu ben merkezli değil biz merkezli olması gerek. başka bir anlatımla 15 20 bin kişinin sınavı 40 günde açıklayamayan ösym haziranda ettiği üniversite giriş sınavında 1.5 milyon kişi kaç ayda tamamlayıp üni yerleştirme ek yerleştirmeleri planlıyor sorulmalı. ciddi büyük tehlike oluşacak gibi bizdeki örneğin ülkenin muhtemel sorununa dönüşmemesi için önlem alınması gerektiğine vurgu edilmesi gerekir