2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Ya ben anlamıyorum onu kabul ediyor bunu kabul ediyor bu işin bir standardı yokmu arkadaş ya ben gecen yıl yarım soru ile kaçırdım kağıdıma baktım kelimeye bir ek koymuşum diye silmiş soruyu araya ve koydum diye silmiş soruyu seçim sorusunda başalan yerine durumun tespit edilmesi yerine yazmışım diye silmiş soruyu.
-
@beratkarahanlı
kardeşim haklısın fakat ayaküstü bir durumda denk geldiğim için aklıma "size gelen alternatif cevaplar arasında mı idi yoksa siz mi insiyatif kullandınız" diye sormak aklıma gelmedi. bana direk gülerek imar ve bayindirlik komisyonu yaz google a. yeterlilige haiz bir suru belediyenin resmi verilerine ulaşırsın zaten dedi. ben de sustum ve tebessüm ettim. -
@hayati-kişisi dostum hocanın okuyuculardan biri olduğunu nerden biliyorsun ve hocan bunu neye dayanarak söyledi.bu işler gizli oluyor/olmalı.anlam veremediğim bir yanlış var burada
-
@taromisaki9 kardesim forumda tuhaf paylasimlar olmaya basladi yine. yok sinavi okuyan hocama sordum soyle dedi yok komisyondaki hocama sordum cevabin soyle olmasi gerekiyo dedi falanlar filanlar. sinavin guvenilirligini sorgulatiyorlar insana.
-
@taromisaki9
kardeşim hocaların okuyucu olması pek gizli bir sey degildir. yani sizin kagidiniza bir numara verilir ve herhangi bir kağıt gibi isimsiz bir şekilde uzmanların önüne gider. bu uzmanların ÖSYM bunyesinde istihdam edilme şartı yoktur. kagitlarda isim cisim ve sair de olmadığı icin bunda pek tartışmaya açık bir taraf yok. bildiginiz üzere açık uçlu sorularda bir kağıt en az iki en fazla üç uzman tarafından degerlendirilir. ve bu uzmanların ÖSYM uzmanı olması zorunlulugu yoktur. -
İmar ve şehircilik komisyonuna ne dermiş peki:) sınav esnasında olacak ya işte bir aksilik, nerenden uydurursun şehirciliği ah güzel kafam
-
@hayati-kişisi hocam imar ve bayındırlık bakanlığı yazsak da kabul edilir yani öyle mi.
-
Ben de imar ve bayındırlık komisyonu yaptım
Net söylüyorum kabul ederlerse ayıp ederler
Köy bütçesi yaptım kabul ederlerse ayıp ederler
Onu kabul et bunu kabul et ondan sonra sınavın içine ederler -
@fc-real-gdp güzel kardeşim imar sözcüğünün kilit ifade olduğu zanni bana ait. yani şimdi bu söylediğim seyi kalkıp imarlik veterinerlik fakültesi de kabul edilir mi diyerek sulandirmanin manası yok.
-
@makif34 hocam zaten öyle yapsalar 30 la felan kapatır
-
@makif34
kalkıp da egitim ve sağlık komisyonu vs yazmadiktan sonra işin ayıp bir tarafı oldugunu düşünmüyorum. -
@gizemce tek istediğim ösym nin düzgün okuması sonra hakeden kazansın bizler aramızda polemik yaparız tartışırız onlar düzgünce bu süreci işletsin zaten istim üstünde yüzüne gözüne bulaştırmadan sonlandırsınlar
-
@hayati-kişisi il özel idaresinin komisyonları mı belediyenin komisyonları mı hangisini yazacağız
-
Dostlar daha evvel de soyledim yine soyluyorum. Forumda ekseriyet kaliteli iken bozukluk oluyorsa buna musade ettigimiz icindir biraz da. Asgari dialog kurarak susmalarini bekleyerek biz gelip temizleyene dek yanit vermemek lazim. Yoksa bunla bas etmek mumkun degil. Buna diger tedbirleri biz de ayarlayacagiz. Gerekli konusmalari yaptik. Halledecegiz. Sizden de ricam prim vermemenizdir.
-
@kaya06 yok kardeşim bişey olmaz bu tarz paylaşımlardan.sınav açıklansın titretip kendimize döneriz
-
@makif34 katılıyorum kardeşim. Ben ilk gördüğümde soruyu zaten şu imar ve bayındırlık yazmama olayına düşürmek için sorduğunu düşündüm. Şimdi o da kabul olur flan
-
@taromisaki9 *titreyip
-
Bende imar ve bayındırlık yapanlardanım. Kanunda açık ifadesi varken “imar ve bayındırlık”ı kabul etmeleri tuzak soru olmasına ters düşer uygun olmaz kanımca.
-
@bf24 dikkat sorusuydu yapamadım amaçta buydu zaten
-
@makif34 aynen öyle hocam zaten tuzak soruydu. Şimdi kabul olur demek bile çok absürt duruyor.