2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@hayati-kişisi Sorunun sormak istediği şey kanımca zaten il belediye arasında ince farkı görmek.Orada o ince ayrıntıyı görüp o şekilde çalışan kişi için çalışır hakkaniyet.
-
imar komisyonunun alternatif cevabı olmamalı o soru tamamıyla dikkat sorusuydu.
-
@fc-real-gdp öyleyse daha felâket ben İçişleri bakanı/bakanligi ile ilgili soruyu karıştırdıniz sandim
İmar ve Bayındırlık bakanlığı cevabı kabul olurmu diye sormuşsunuz
-
@makif34, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Benim işim var çok şükür bu sınavı işimin olmadığı zaman kazandığımda ne tür beklentilerim hayallerim vardı onları hatırladıkça işi olmayıp da bu sınavı bekleyen arkadaşların duygularını çok iyi anlıyorum fakat hayal kırıklığına uğramamak adına kendilerine tavsiyem b planı yapsınlar yoksa benim gibi 5 sene işsiz gezerler herkese iyi akşamlar
Katılıyorum
Sinavi kazanmak ile bitse ..
Bitmiyor ...mülakatı var daha
Orada da 300 kişi elenecek sonuç olarak. -
@hayati-kişisi buna dikkat edip iyice bilip doğrusunu yazan ile dikkat etmeyim farklı yazanın eşit tutulmasına hakkaniyet diyorsun. Gördüğüm en saçma hakkaniyet yaklaşımı. Eğer hocan çok biliyor olsa internete yaz demez kanuna bak der.
-
Ayrıca bu memlekette herkes hoca zaten...
-
@görünür-el abiler Özür dilerim. imar komisyonu tek cevap ve hakk-ül ala. hata ettik. sizlere kabulleriniz ve şartlanmisliklarinizla mutluluklar.
-
şurada aslında bir nevi sürprizlere açık olun demek istedik yahu. ne bu atar dostlar.
-
Şimdi bir düşüncemi yazacağım .fikir alışverişi olması babında yazıyorum bu yazacaklarim imkansız değil.osym gece veya sabah erken saatlerde sonuç açıkladığı örnekleri var.sizce eğer öyle olsaydi, o gün bu gece veya sabahmi olurdu ?
-
@yakupcemil hocam, arkadaş imar kelimesinin kilit olduğunu söylemişti. benim pek aklıma yatmadı diye öyle yazdım.
-
@yakupcemil sanmam hocam ya. Malum bir öncekinde sınav açıklanmadan önce 17.10dan sonra açıklanacağını duyurdular. Bu gece veya sabah açıklanacak olsa önce bunun saatini yayınlardı...
-
Açıklanacağı saati önceden duyurmak diye bir kaideleri yok , geçen Kaymakamlığı istinaden öyle oldu neden oldu bilmiyorum , yoksa hakimlik sayıştay vs hiç olmadı öyle bir sey
-
Ozaman cevabi 15 gun olan bilgi edinme kurulu sorusuna yazilan 15 is gunu de dogru olmali sonucta icinde 15 geciyor degil mi
-
@hayati-kişisi bak canım kardeşim bu sınava kaç kere hazırlandın kaç kere mülakatına girdin bilmiyorum lakin (en azından kendi adıma) bu sınavda gerek belli sayıda yazılı gerek mülakat tecrübem var. Bunu neden mi söyledim? Bu tarz sınavlarda veya forumda (ki bu forumda 10 binden fazla yorum var) kimse şartlanmış vs değil. Öncelikle itham ettiğin kişilerin (genel forum kitlesi) kimler olup düşünceleri nasıl bunu bilmen gerek eğer bu ithamlarda bulunuyorsan. Burada daha rasyonel birşey ile gelirsin örneğin ‘dışlama etkisi yerine tam dışlama olabilir mi’ gibisinden, burada kaç kişi senle güzel bir şekilde Bilgi alışverişinde bulunur. Ama gelip hocam böyle dedi dediğin şey sınavdaki inçe çizgi ise (ki bu sınavı az çok bilen birisi olarak öyle düşünüyorum) buradaki kişilerin KANUN çerçevesinde yaklaşımı bellidir. Bu tarz ithamların hoş değil. Ve gerçekten meraktan soruyorum (bence vermeyeceksin) hocanın ismini ve hangi üniversitede olduğunu söyler misin? Merak ettim..
-
@görünür-el yahu abi ne destan yazmışsın. yok mülakat gördüm yok forum gördüm. Ali Şen youtube videosu misali " masalı kes". Please. evet ben de fake hesabım ve üyesi olduğum forumda 1 yıldır sana cevap yetistirmeye çalışıyorum ve o kıvrak zekanla parantez ici isim vermeyecegime kanaat getirmenle sen kazandın. offff. utandım sana yazdığım bu seviyesizlige mahkum edildigim cevaptan.
-
@can-mavi dostum daha önce foruma bir arkadaş ‘ÖSYM’yi aradım, açıklanmadan önce duyurulur’ gibisinden birşey yazdığını anımsıyorum..
-
@görünür-el kardeşim osym yi aradığımızda telefonu açan kişi kurumun santrali , emin ol senden benden fazla bir şey bilmiyordur bu konuda
-
@gökbörü kardesim BİLDİRİSİ yazdım bende ama nasıl emınolabılıyorsun ?Ahmet hoca once kabul edılmez sonra olur falan demıs
-
İmar komisyonu mevzusuyla ilgili dalga geçerken dayandıgınız ornekler gercekten saglam ornekler .
ama benim gibi gecen yıl kagıdını kontrol edip . mülki idare amirliği hizmetleri sınıfı sorusunu cevabını acıklamasını kendi gözlerinizle okusanız . İçinde imar geçio sonuçta lafını şimdiki gibi komedi malzemesi olarak algılamazdınız .
cevap imar komisyonu dur eyvallah . Hikaye uzun . anlatmayayım boşuna . Ama arkadaşın bahsettiği içinde imar gecıo sonucta mevzusu dusundugunuz kadarda yanlıs bir ifade degıl -
@hayati-kişisi ohaaaa naptın be hayati umut verdin baya büyük trollük yaptın mahvolduk sen varya sen büyük trolsün kimse baş edemez seninle cin gibisin ya baya bi kelime kaşarısın laf yetişmez sana GERİZEKALI HERİF