2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi düzeltme : onay almadan yayinlayamiyor
-
Şahsen okuma islemi bittigini dusunuyorum.ve itibar kaybindan dolayi osym nin ince eleyip sık dokundugu dusincesindeyim. bi de aklima gelmiyor degil soru iptalinden dolayi tekrar hesaplamalar olabilir...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kaya06 evet kardeşim , onay almadan yayınlayacak osym (kpss veya bu tür sınavlar hariç)
Düzeltme : onay almadan yayinlayamiyor
-
@niyazikardes haklisin da olabilir kardesim bize dikkatli olmak duser. en azindan yalan istihbaratlardan sakinmaliyiz
-
@kaya06 eğer soru iptali söz konusu olursa ilgili soru bütün adaylarda doğru mu kabul edilir yoksa o soru düşülür sıfırdan bir hesaplamaya mı gidilir ?
-
@themga bildigim kadariyla herkes icin dogru kabul ediliyor
-
@kaya06 ve bu siralamayi cok degistirir.
-
@can-mavi saol kardesim.
-
@can-mavi ben aciklandiktan sonra gonderiliyor diye biliyordum. aciklayici oldugun icin saol.
-
@kaya06 rica ederim kardeşim , benim bilgim bu yönde , hee bu onay için olmaz da başka bir şey için olur orasını bilemem,ama gönderiliyor ve sonraki talimatla yayinlaniyor
-
@kaya06 her ağlayana her aömürene yüz vermeyin forumda sonra adamlar şımarıyor bugün kü muhabbet tam bir skandal yani nasıl bir pisliktir bu utanıyorum yaaa sövecem böyle yazanları bir de AÇIKLANDI muhabbeti yapanlara yaptığım küfrü kimse tahmin edemez
-
Sizlerden ricam @paretowilfredo kardesimizin dedigi gibi yapalim trol hesaplara hemen yazmayalim kendi kendine takilsin cevap alamayinca cikip gider zaten. sabrimiz azaldigindan ve artik aciklansinn diye dusundugumuzden aciklancak diye yazanlara once inanip sonra da kiziyoruz.
-
@niyazikardes sen yine de sakin ol canim kardesim senden degerli degil. bazi tiplere kufur bile etmek adam yerine koymak olur degmezler.
-
@kaya06 tabii ki de değiştirir.İptal olabilecek en önemli soru olan İMKB-ÖİB sorusuna TMSF cevabını verdim.En başından beri yanlış kabul ettim.Eğer doğru sayılırsa sıralamamda çok önemli bir artış olabilir.
-
@kaya06 doğru söylüyorsun hocam değmez ama bu tarz şeyler yapılmaya devam ederse kendimi tutamaz küfür filan edersem mazur görün
-
@niyazikardes hanimefendi kardeslerimiz de vardir forumda onlari da dusunerek yazmak senin gibi karakterli kardesime yakisandir bu nedenle sabirli olmak daha iyi bence kardesim
-
@themga, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kaya06 tabii ki de değiştirir.İptal olabilecek en önemli soru olan İMKB-ÖİB sorusuna TMSF cevabını verdim.En başından beri yanlış kabul ettim.Eğer doğru sayılırsa sıralamamda çok önemli bir artış olabilir.
osym son donemde siralama hatasi yapti ki bu sinav farkli anlasilmalara musait bi sinav bazi kesimler hemen haberini ve karalama kampanyasi yapar bu nedenle osym bu vebalin ve sorumlulugun altina girmez daha dikkatli davraniyordur bence.
-
Soru iptali imkansız..(beklentiye girilmemeli) kaldi ki herkes için doğru kabul edileceginden bir fark olmaz . KPSS de cok yaşandi bu örnek .
-
@yakupcemil ben de nerde kaldi kardesim niye itiraz etmedi diye dertlenmistim. saglam muhalefetsin ama fazlasiyla renk katiyosun ve faydali oluyosun aykiri dusuncelerinle. saolasin kardesim
-
@yakupcemil fark yaratır kardeşim , ornegin sen imkb yaptın ve cevabın doğru ben ise o soruyu yanlış yaptım diyelim , sen de benim 0.5 puan onumdesin , eğer herkesin ki doğru kabul edilirse sana ek bir puan gelmeyecek ancak bana gelecek ve önüne geçmiş olacağım , 1 kişide bu böyle olursa 400 kişiyi sen dusun