2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 ((; estağfurullah. Sizin gibi değerli eskiler baştaci
-
@can-mavi senin farkin bu kardesim muhalefetin saglam temellere ve matematige dayali.
-
@can-mavi Bu sebeple çoğunlukla herkesin ki doğru sayılmıyor sınav 40 soru değil de 39 soru üzerinden hesaplaniyor
-
@can-mavi ama @Yakupcemil kardesimin katkisi da en az senin kadar var. sessiz cogunlugun sesi oluyor bu platformda.
-
@can-mavi iyiki matematik bilimi var bazi kisir tartismalarin bilimsel cozumu oluyor hesaplamalar
-
@kaya06 katılıyorum , fikirleri değerlidir dostum @Yakupcemil in
-
@can-mavi bunun olma ihtimali, Danıştay sorusunun 60 gün cevabının kabul edilmesinden daha zor.
Kimseye,boş yere ümit vermeyelim yeni konumuz "İMKB" iptal edilmeli, yazın oradan 1 doğru" olmasın diye yazıyorum.
-
Yok dostum @yakupcemil , amaç 1 doğru arttırmak değil , zaten dediğim gibi genelde böyle durumlarda herkesinkini doğru saymak yerine sınavı 1 soru eksik üzerinden degerlendiriyorlar ,yoksa herkesi doğru saymalari haksızlık olur
-
@yakupcemil kardesim sen diyorsan vardir bi sebebi. o yuzden kimse +1 dogru koymasin benimki su soru iptal bu soru iptal degil sadece gecikmesine bi gerekce ornegi sunmakti.
-
@yakupcemil, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kaya06 ((; estağfurullah. Sizin gibi değerli eskiler baştaci
bu arada tesekkur edeeim dusuncelerin icin. bil mukabele kardesim
-
@kaya06 eyvallah kardeşim
-
Neyse bırakalım artık bunları da , eğer ki hakediyorsak ınsallah kazanırız
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Neyse bırakalım artık bunları da , eğer ki hakediyorsak ınsallah kazanırız
-
@can-mavi sinavin aciklanmasiyla ilgili osym tarafindan aciklama yapilmali bence
-
@kaya06 valla kardeşim duyurulur duyurusuz farketmez biran evvel açıklasınlar bence
-
çarşambayı da yedik hayırlısıyla
-
@kaya06 bence ben dahil hata yaptık .burada organize olup twit atmaliydik .şimdi geç kaldık .ama her sınav bir tecrübe ..
-
arkadaşlar var mı açık link ?
-
@kaya06
hocam soru iptali nasıl olacak. şu anda soruyu hazırlayıp cevap anahtarlarını hazırlayanlar dışında kimse bilmiyor resmi olarak. yayınlanmadan itiraz edilemezki. adamlar kendi cevaplarına mı itiraz edecek -
Arkadaşlar @Priss kardeşimizin organize ettiği çok güzel bir destek kampanyası var.Hayatın gerçeklerini hatırlamak adına da şu kısır tartışmalardan çıkıp bir göz atmanızı tavsiye ederim