2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 evet okunması ve destek olunması gereken bir başlık
-
@forceful linkini paylaşırmısın
-
yarın açıklanma ihtimali var mı dostlar? şöyle sorayım açık link var mı acaba?
-
@popescu şimdi ptesi yüzde 100 , Cuma yüzde 80 ise yarın neden yüzde 70 olmasın
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@popescu şimdi ptesi yüzde 100 , Cuma yüzde 80 ise yarın neden yüzde 70 olmasın
Umut fakirin ekmeği misali
-
Normal gıtmeyen ne vardı acaba bu kadar uzadı bu iş, gercekten soru ıptalı ya da yenıden degerlendırme gıbı durumlar mı oldu acaba . Ama sanki içimden bir ses sabah uyandıgımızda acıklanmıs olacagını soyluyor
-
@can-mavi benim hissiyatim "aykırı" bir saatte açıklanacağı yönünde yani gece yarısı veya sabaha karşı gibi bu demek değil ki
Kesin yarın açıklanır . Öyle bir iddiam yok. -
Perşembe günü sınavın kırkı çıkıyor..
-
@ugur55 sinav aciklanmadan soru iptali olabilir ama arkadaslar iptal olmasini beklemek cok zor dediler zaten
-
İyi geceler dostlar selamlar. Muhabbetiniz bol yolunuz bahtınız yolunuz açık olsun. Yarın ola hayrola. Sonuç ne olursa olsun insanlara ailenize kendinize faydalı olmanız dileğiyle. İnşallah buradaki herkes kazanır... Tekraren iyi geceler
-
@odaklan25 saolasin kardesim sana da
-
Ciddi anlamda duyumu olan vs yok mu? Link acik mi
-
@hayati-kişisi kanun açıkça imar yazıyor. soru kurulması ZORUNLU OLAN adı soruyor. uygulamada bayındırlıkta yazılır şehircilik de başka bir şey de olabilir. zorunlu kuralacak olan imar komisyonudur. diğer tüm ifadeler ihtiyaridir. kurulabilecek komisyonlara örnek ver demiyor ki?
-
@kaya06 duyum bilmiyorum ama bu hafta artik cumaya kadar aciklanmasi gerekir
-
@paugasol34 umudumuz o yonde.
-
haftaya salıya kadar yasal süre var işte
-
@fc-real-gdp cok asırı guldum gardasım :))))))
-
@can-mavi yanlışın doğruyu götürmediği sınavda iptal soru olursa ekstra ekleme modu kullanılır. yani 40 soru var 1 iptal ise değerlendirme iptal soru harici hesaplamada:
39 doğru ise 100 puan
38 doğru 1 boş 99.99 puan
38 doğru 1 yanlış 99.98
37doğru 1 boş ..........
şeklinde devam eder hesaplama. çünkü soruyu boş bırakmak handikaplı olduğu için boş bırakmayandan değerlendirmede tersi geçerli olur. -
Dostlar Selamın Aleyküm. Yaptığınız listeden @niyazikardes 'i de çıkarabilirsiniz. Dünkü troll'lemeyi yapan @kaymakambey06 hesabının da kendisine ait olduğunu tespit ettik...
-
@paretowilfredo gunaydin hocam.
bu hesaplar dun birbiriyle atismamis miydi biri benim kalbim var diyordu, digeri bana ne kalbin varsa, ariza misin filan :))
kendi kendine kavga etmek de boyle bi'seymis demek ki.