2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi dogru söylüyorsun kardeşim. Bence bunu bilse bilse herşeyi duyduğu gibi! o meşhur duyumcu hoca bilir
-
bildiri\bildirge/beyanname İngilizceden çeviri Türkçe cümleler oldugunu .bunu ben bile biliyorsam hoca hay
-
@yakupcemil hayli hayli bilir böyle birşey demez bence
-
@can-mavi senin soru önergesi olmaz cevabını ilk çıkaran hoca cevapları güncellenmiş o kısmı silmiş, sen aynı fikirde misin sevgili dostum can
-
UN Human rights universal declaration .
Decleration means bildiri/deklerasyon/beyanname aynı şey -
@yakupcemil kardeşim o hocanın önceden ne dediğini bilmiyorum suan da değiştirip ne dediğini bilmiyorum
, ama o konuda aynı fikirdeyim , çünkü o 5 denetim mekanizması da zaten önergeyi verilir ve denetim mekanizmalarının adı da soru, Gensoru ..vb dir bildiğimiz gibi , bunların islevsellesmesi için atılan ilk adımdır önerge , benim düşüncem bu , kabul olur olmaz bilemem , kimine mantıklı kimine mantıksız onu da bilemem -
@popescu kardeş defansta senin gibisini görmedi Türkiye. özünde sevimsiz olan ifadelerin cümle bütünlüğünde kulağa o kadar da kırıcı gelmiyor. eyvallah.
-
@can-mavi sonuçlar bu gece veya sabaha karşı gelirmi can bir tahmin alalım
-
@yakupcemil valla dostum benim hiç umudum yok , Cuma'ya gözü diktim, ama inşallah gelir , bi kıpırtı olsa sabaha kadar osym f5
-
@yakupcemil sen de doğan güneşten önce açıklanacak tarzında bir hissiyat var heralde
-
@hayati-kişisi eyvallah hayatim aldın yükünü ilerle
-
kalın yazıSonuçların açıklanması herkes için iyi olacak artık çünkü artık kafadan saçma sapan şeylwr uydurmaya başladık millet birbirini trollemeue başladı olsun tabi böyle şeyler ama sonuçta açıklansın artık yoksa sonuçlar açıklanana kadar hergün böyle devam edecek pareto adam engelleyecek falan oradan bitişi Kutluay Ahmet falan diyecek neyse beyler boşverin gitsin dalganıza bakın bu aaatten sonra ve birbirimie dua edelim
-
@popescu Sağol kardeşim. yüzümüz insan olduğundan bayağı ağır. kolay degil oyle yollanmak.
-
@can-mavi evet hissiyat var ...bence ve sende öyle düşünürsün ki okuma işleminin bitmiş olduğunu düşünüyorum
-
Ne mutlu kendini bir ideale adamış olanlara..
-
@yakupcemil bence de okuma işlemi bitmiş liste bakanlığa gönderilmiştir, yayın onayı vs gibi şeyler bekleniyordur.
-
kardeslerim gercekten bir duyumunuz varsa paylasin ama once keske aciklansa diye dusunuyosunuz sonra buna siz de inaniyosunuz sanki oyleymis diye. Ama farkinda misiniz bilmiyorum ama burdaki arkadaslarin duygularini istismar etmis oluyosunuz. gecen gunlerde bi arkadas bi rahatsizligindan bahsetmisti yazik gunah Allah askina daha dikkatli olalim
-
@can-mavi liste bakanliga mi gidiyor
-
@kaya06 hocam bende bunu anlamıyorum zaten stresli bir şey kalp hastalarının ne işi var bence abartıyorlar ben inanmıyorum öyle diyenlere
-
@kaya06 evet kardeşim , onay almadan yayınlayacak osym (kpss veya bu tür sınavlar hariç)