2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam artı test olmasına rağmen dgs ek yerleştirmeleri var mı? nerede dersler vizelere gelecek nerede ise yerleşen kişiler tek dersden kaldığında ilişkisi kesilir buralarda doğacak mağduriyet hakkında ösym görüşü nedir? vb daha genel sorunsallları önüne koymalıyız. bizden ülkemizin beklediği bu vb öngörüler
-
Fox haber etiketi #NedeniniBiliyormuyuz işimize yarar mı acaba Twitterdan yazsak bu hastagla.
-
@refik-soydam kesinlikle. biz kendimiz uzerinden genel soruna dikkat cekelim bence. Sessiz cogunlugun sesi oluruz belki
-
şu süreç sınava hazırlanmaktan daha da zormuş. mülakat görecek miyim görmicek miyim , gördüm hadi bayan kontenjanına takılır mıyım. hakkımızda hayırlısı olsun da hemen olsun inşallah diyorum, daha fazla sinirler gerilmeden.
-
@ceterisparibusss ülkemizin yaşadığı bu koşullarda bizim sorunun anahaber konusu olabilecek büyüklükte olduğunu düşünmüyorum. ayrıca bize şikayet etmek yakışmaz. sorun çözümü için ne önlemler alındı alınacak kamu oyuna bilgilendirme ve önlem alınmasını rica etmek yakışır. (sınavı açıklasınlar diye devlet kurumuna baskı yapmak mülki amir adayına pek yakıştırılamayabilir.,)
-
@refik-soydam neyin baskisi kardesim dogal hakkimiz olan bilgi alma hakkimizdan bahsediyoruz. zaten edebimzle efendiligimizle yazmistim. burokrat tarzi tepkiler vermeyin lutfen. mulki amire yakistirilmayacak olan ne bizim dediklerimizde acaba
-
@refik-soydam sikayet degil yani
-
@kaya06 anahabere konu edelim teklif için yazdım
-
@kaya06 sizin düşüncesinize görüşümü de bir üstte ilettim hocam,
-
@refik-soydam illa twitter olcak degilki baska tavsiyesi olan soylesin tabiki. bizimki bi caba
-
Arkadaslar merhaba.Ösym başkanı ve Yök başkanına tweet atalım mi arkadaşlar toplu bir şekilde.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kaya06 sizin düşüncesinize görüşümü de bir üstte ilettim hocam,
herhangi bi yanlis anlama yok kardesim. burda sorunumuza cozum bulma cabasi caresizlikten
-
@refik-soydam şikayet edelim demedim ki ben.yazıp dikkat çekelim diye yazdım.nasıl memurlar. net’te haber yaptıralım dediysek aynı şekilde bu da.
-
@kaya06 çaresizlik kısmına aynen imza koyarım. lakin çaresizlik merkezli bir adımla 105 dönem yaşanmamış bir olaya da neden olmamak gerekir düşüncesindeyim. ondan anahaber olmasın istedim.
-
@refik-soydam anahaber olunmaz tabiki
-
Arkadaş Az Daha Sabredin. Çok büyük ihtimal Cuma Açiklanir.
-
Sayfada neler olmus oyle takip ettiğimden beri böyle kötü bir durumla karşılaşmamıstım seviyeli bir platformu ne hale getirmişler , ne kadar yazık! Uslubunu edebını koruyamayan insan ilçe yönetmeye aday olacak. Sanırım klavye arkasından kolay gelıyor bu sekılde davranmak o kadar hukuk dersıne calısmıs belkı ama bilişim hukukundan haberi yok sanırım. Sınavla ilgili heyacanla foruma giriyoruz gördüklerimiz hayrete düşürüyor. Admin Allah sabır versın sıze.
-
Sabredilsin o zaman.
-
FORUMDA TAT KALMADI. bir yandan sahteler bir yandan kurum dükkanı iflasa sürükledi galiba....
-
Arkadaşlar merhabalar. imar ve bayındırlık komisyonu cevabı ile ilgili bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. tesadüfen bugün fakultede denk geldiğim bir akademisyen ilgili cevabı kabul ettiğini belirtti. anladigim kadarıyla gecen yil ki mulki idare amirligi hizmetler sinifi gibi imar sozcugu kilit ifade. bilgilerinize.